Zavřít reklamu

Také tento týden na stránkách našeho magazínu pokračujeme v představování zajímavých webových stránek. Stejně jako v několika předchozích článcích se také v tom dnešním opět podíváme na různé užitečné stránky.

Uberduck.ai

Na webu Uberduck.ai si můžete vybrat prakticky jakoukoliv postavu téměř z jakéhokoliv seriálu, filmu, hry, nebo třeba z YouTube, virtuálně jí nadiktovat, co má říkat. Poté už je jen na vás, jak naložíte například s textem Máchova Máje, recitovaným Darthem Vaderem.

Web Uberduck.ai najdete zde.

Beautiful.ai

Umělá inteligence toho dokáže opravdu hodně – například vám výrazně pomoci s tvorbou prezentace. Na vlastní oči se o tom můžete přesvědčit na webu Beautiful.ai, kde si stačí jen zvolit šablonu, design, rozvržení, a tato stránka vám už se vším sama pomůže.

Web Beautiful.ai si můžete vyzkoušet zde.

 

Tinywow

Ať už potřebujete převést dokument, fotografii, upravit video nebo třeba prozkoumat URL adresu, vaše kroky by měly směřovat na web Tinywow. Na této stránce totiž naleznete obrovksý počet velmi užitečných a spolehlivých nástrojů, které zaručeně využijete při práci, studiu, i třeba pro účely zábavy.

Web Tinywow najdete zde.

Reelgood

Využíváte více streamovacích služeb najednou a přijde vám nepohodlné mezi nimi neustále přepínat? Ns webu Reelgood si můžete všechny vaše služby spojit dohromady, a pohodlně na jednom místě sledovat doporučený obsah, objevovat nové filmy a seriály ke zhlédnutí. vyhledávat jednotlivé tituly a získávat o nich detailní informace.

Web Reelgood najdete zde.

Dnes nejčtenější

.