Zavřít reklamu

Jaro klepe na dveře, což ve světě Applu znamená kromě prvních Keynotes i odhalení jarních edic příslušenství – konkrétně pak krytů pro iPhony a řemínků pro Apple Watch, které bývají vzájemně barevně sladěny. A právě barvy pro letošní jaro unikly před pár hodinami na světlo světa. Na co se tedy můžeme těšit. 

Nový odstín žluté, tmavě zelené, fialové a oranžové. Tak přesně tyto barvy by měly podle leakera vystupujícího na Twitteru pod přezdívkou Majin Bu v nadcházejících několika dnech či týdnech dorazit. A jelikož tento leaker předpověděl se 100% přesností barvy krytů i loni na jaře a na podzim, je více než pravděpodobné, že se do černého trefil i tentokrát a jeho předpověď se tedy zakládá na pravdě. 

V tuto chvíli je otázkou, zda Apple ukáže nové barevné varianty krytů spolu s iPhonem SE 3 na první letošní Keynote, která by měla proběhnout už 8. března, nebo si s jejich odhalením počká až na první jarní dny. V minulosti jsme se totiž z jeho strany dočkali jak odhalení na konferencích, tak i po nich bez jakékoliv návaznosti na čerstvě představené produkty. Co však již nyní říci se stoprocentní jistotou lze, jsou ceny. Ty totiž budou zcela určitě nastaveny na stejnou úroveň jako nynější silikonové kryty a řemínky. 

Příslušenství pro iPhony seženete například zde

Dnes nejčtenější

.