Zavřít reklamu

Jestliže se řadíte mezi pravidelné čtenáře našeho magazínu, tak vám zajisté před několika dny neunikl článek, ve kterém jsme se všeobecně věnovali Dual SIM na iPhonu. Jen pro připomenutí, Dual SIM je na jablečných zařízeních k dispozici teprve relativně krátkou dobu, tedy oproti konkurenci. Poprvé podpora Dual SIM přišla s iPhonem XS (XR), který byl představen v roce 2018. V té době už většina ostatních výrobců zařízení s Dual SIM nabízela. Apple však přišel se zbrusu novým řešením, kdy jedna SIM byla klasická fyzická a druhá pak eSIM, tedy elektronická.

Jak na iPhone při využívání Dual SIM změnit výchozí linku

Co se týče různých možností nastavení Dual SIM na iPhonu, tak mnoho jedinců tvrdí, že jsou nedostatečné, někteří dokonce tvrdí, že využívat Dual SIM na iPhonu je spíše za trest. Největší problém budou mít při využívání Dual SIM na iPhonu především ti jedinci, kteří přešli na jablečný telefon z telefonu s Androidem, jelikož zde je možností k dispozici o mnoho více a využívání je jednodušší. Musíme ale pracovat s tím, co máme. V tomto článku si ukážeme, jakým způsobem můžete na iPhonu při využití Dual SIM změnit výchozí linku, což se může hodit. Postup je následující:

  • Prvně je nutné, abyste na iPhonu přešli do nativní aplikace Nastavení.
  • Jakmile tak učiníte, tak o kousek níže rozklikněte sekci Mobilní data.
  • Následně v horní části obrazovky otevřete sekci s názvem Výchozí hlasová linka.
  • Pak už si jen stačí zaškrtnutím zvolit, kterou hlasovou linku chcete jakožto výchozí využít.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na iPhonu při využívání Dual SIM změnit výchozí linku. Dost možná se ptáte, k čemu vlastně tato možnost je. Výchozí linka určuje, ze kterého čísla budete primárně, bez nutnosti změny, volat na neznámá čísla, popřípadě kontaktům, u kterých nenastavíte jinak. Tak stejně výchozí linka určuje linku, která bude automaticky, pokud nezvolíte jinak, využívána pro psaní zpráv

Dnes nejčtenější

.