Zavřít reklamu

Pokud si chcete na iPhonu něco poznamenat, tak můžete využít hned několik způsobů. Nejčastěji využíváme k poznamenání prakticky čehokoliv nativní aplikaci Poznámky, do které je možné vložit text, obrázky, tabulky a další podobný obsah, popřípadě můžeme využít Připomínky, které nám dokáží připomenout určité události. Čím dál tím více ale uživatelé k poznamenání využívají také nativní aplikaci Diktafon, která dokáže uložit zvuk, potažmo mluvené slovo. Jedná se o prakticky nejjednodušší způsob, pomocí kterého může zaznamenat nějaký obsah. Tento způsob se může hodit třeba ve škole k nahrání vyučovacích hodin, popřípadě v práci k nahrání meetingů, schůzek apod. K nahrávce se pak samozřejmě můžete kdykoliv vrátit a připomenout si, co se dělo.

Jak na iPhone v Diktafonu změnit rychlost přehrávání záznamu

Již výše bylo zmíněno, že k nahrávání zvukových záznamů můžete na iPhonu využít nativní aplikaci Diktafon. Anebo samozřejmě nemusíte, klidně můžete sáhnout po nějaké aplikaci třetí strany. Diktafon ale nabízí většinou zajímavých a užitečných funkcí, které byste kdy mohli potřebovat. Navíc k tomu, v rámci operačního systému iOS 15 jsme se v Diktafonu dočkali mnohých vylepšení, která stojí za to. Některá tato vylepšení už jsme si společně ukázali, v tomto článku se podíváme na to, jak můžete změnit rychlost přehrávání nahraného záznamu. Postup je následující:

  • Prvně je nutné, abyste na iPhonu přešli do nativní aplikace Diktafon.
  • Jakmile tak učiníte, tak si vyberte a rozklikněte konkrétní záznam, který chcete zrychlit nebo zpomalit.
  • Následně, po klepnutí na záznam, klepněte v jeho levé spodní části na ikonu nastavení.
  • Pak už jen stačí, abyste jednoduše pomocí posuvníku rychlost přehrávání záznamu změnili.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na vašem iPhonu v aplikaci Diktafon zrychlit či zpomalit přehrávání záznamu. Jakmile rychlost pomocí posuvníku změníte, tak se modrou barvou zvýrazní, jak moc došlo ke změně rychlosti přehrávání. Jednoduše tak můžete v případě potřeby opět nastavit původní rychlost přehrávání záznamu. Kromě změny rychlosti přehrávání můžete ve stejné sekci také aktivovat funkci pro přeskočení ticha, popřípadě pro vylepšení záznamu, což se rozhodně může hodit.

Dnes nejčtenější

.