Zavřít reklamu

Chystáte-li se příští rok pořídit nový Mac, následující řádky vás zaručeně potěší. Zdá se totiž, že bude opravdu z čeho vybírat. Tvrdí to alespoň zdroje velmi dobře informovaného reportéra Marka Gurmana z Bloombergu. Co přesně tentokrát prozradily?

Gurmanovy zdroje tvrdí, že má Apple na příští rok připraveno minimálně 5 nových Maců, kterými oživí své portfolio. Jednat se má konkrétně o větší iMac, který nahradí v nabídce nynější 27” model s procesorem Intel, dále pak MacBook Air s čipem M2 a novým designem, aktualizovaný základní MacBook Pro osazený pravděpodobně taktéž čipem M2, výkonnější Mac mini a zbrusu nový Mac Pro. Rozhodně tedy bude z čeho vybírat. 

Jak je u Applu zvykem, nové stroje bude představovat v průběhu celého roku s tím, že první várky bychom se mohli dočkat teoreticky už na jeho začátku. Na mysli máme konkrétně aktualizované MacBooky Air a základní MacBooky Pro, jelikož právě ty Apple v minulosti poměrně rád ukazoval na prvních jarních Keynotes. Naopak výkonnější stroje dorazí takřka 100% až v průběhu podzimu, kdy si pro ně Apple přichystá speciální Keynote točící se jen kolem nich. Zda doplní nové modely ty stávající, či je jimi Apple zcela ve své nabídce nahradí nicméně ukáže až příští rok. 

Dnes nejčtenější

.