Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Powerbanky si během posledních let prošly rozsáhlým vývojem. Díky tomu dnešní modely mohou nabízet nejen obrovskou kapacitu, ale zároveň i několik parádních funkcí navíc. Jestliže právě nyní hledáte vhodnou powerbanku na cesty, máme pro vás skvělý tip – Wodasport SolarDozer X30! Ten zaujme především svou mamutí kapacitou, možností rychlonabíjení anebo solárním panelem. Pojďme se na to tedy podívat detailněji.

Hlavní předností WodaSport SolarDozer X30 je bezesporu kapacita 30 100 mAh, čemuž se jen tak někdo nevyrovná. Nalijme si ale čistého vína. Už dávno neplatí, že by v případě výběru byla nejdůležitějším parametrem právě kapacita. Ani v tomto ale není tento kousek vůbec pozadu. Zaujmout totiž dokáže celkem 5 výstupy, z čehož jsou 4 typu USB-A a jeden typu USB-C. Powerbance samozřejmě nechybí schopnost pro rychlonabíjení, a to jak Power Delivery, tak i Quick Charge 3.0. Dokáže si tak poradit s napájením jablečných produktů o výkonu až 18 W, díky čemuž ji lze využít i pro dobití MacBooků Air. Třešničkou na dortu je pak solární panel pro nouzové dobití samotné powerbanky.

Wodasport SolarDozer X30

Ne každý je však fanouškem kabelů, na což se myslelo i při vývoji tohoto modelu. Přesně proto se na zádech ještě nachází bezdrátová nabíječka Qi s maximálním výkonem 10 W. Jednoduše stačí váš iPhone přiložit na vyznačené místo a automaticky se spustí nabíjení. Powerbanka je zkrátka perfektním parťákem na cesty všeho druhu. To ostatně potvrzuje vysoce bytelná konstrukce s odolností vůči prachu a vodě dle certifikace IP65 a přítomnost dvou dostatečně silných LED svítilen.

Powerbanka Wodasport SolarDozer X30 je k dostání u vybraných prodejců T.S.Bohemia, COMFORDigimax.

Oficiální web Wodasport SolarDozer X30 naleznete zde

Dnes nejčtenější

.