Zavřít reklamu

Vánoce se opět blíží. Pro někoho se jednoduše jedná o příjemné období těšení, příprav a plánování, někteří si ale možná mohou již v listopadu lámat hlavu s tím, čím obdarují své bližní. Pokud i vy patříte mezi ty, kteří každý rok složitě přemýšlí nad dárky, neměli byste si nechat ujít naši sérii, věnovanou tipům na vánoční dárky. Dnes se budeme věnovat dárkům pro majitele MacBooků.

Do 1000 korun

Kryt pro MacBook Epico Shell

Určitě nikdo nestojí o to, aby se povrch jeho drahocenného MacBooku zašpinil nebo poškrábal. Pokud sháníte praktický a zároveň dostupný dárek pro majitele jablečného laptopu, je kryt Epico Shell skvělou volbou. Jedná se o odolný, lehký, dobře držící kryt, který povrch MacBooku ochrání před řadou nepříznivých vlivů. Kryty Epico jsou vyrobené z kvalitního plastu a přesně kopírují rozměry a tvar MacBooku, takže se laptop v tomto krytu bez problémů vejde i do tašky nebo pouzdra.

Kryt Epico Shell zakoupíte za 361 korun zde.

Pouzdro na MacBook Pro Case Logic Reflect

Chcete darovat dárek, který bude praktický, dostupný, a zároveň bude vždy vidět? Pak můžete vsadit na pouzdro Pro Case Logic na MacBook Pro v nápadité a originální reflexní barvě. Toto pouzdro, vyrobené z materiálu s názvem EVA, spolehlivě ochrání MacBook před odřením a poškrábáním, a díky svým rozměrům MacBook dokonale a spolehlivě obklopí. Odolné a bezpečné pouzdro Pro Case Logic Reflect má kvalitní zapínán na zip.

Pouzdro na MacBook Pro Case Logic Reflect zakoupíte za 456 korun zde.

Replikátor portů I-Tec Metal Docking Station

Pokud se chystáte obdarovat majitele MacBooku, opatřeného jen dvojicí USB-C portů, a hledáte dárek, který bude opravdu praktický, můžete sáhnout po replikátoru portů I-TEC Metal Docking Station. Tento šikovný a spolehlivý rozbočovač se připojí k MacBooku přímo přes USB-C port a perfektně se přichytí k jeho boku. Replikátor portů I-Tec Metal Docking Station je vybaven jedním HDMI portem, čtečkou SD karet, portem USB-A 3.2 první generace a USB-C 3.2 portem první generace. Replikátor portů I-Tec Metal Docking Station je vyroben z lehkého, odolného hliníku.

Replikátor portů I-Tec Metal Docking Station zakoupíte za 897 korun zde.

Do 3000 korun

Taška na MacBook tomtoc Messenger

Taška na MacBook tomtoc Messenger je ideálním dárkem pro všechny, kteří pátrají po odolném a dobře vypadajícím přepravním prostředku pro svůj MacBook. Mezi jednoznačné výhody této praktické tašky patří množství kapes, ale také odolnost, díky které bude jablečný laptop dokonale chráněný před všemi možnými nepříznivými vlivy a drobnými nehodami. Taška tomtoc Messenger v neutrálních tmavých barevných tónech je vyrobená z lehkého, odolného polyesteru, a kromě MacBooku pojme třeba také iPhone, peněženku, doklady, a spoustu dalšího.

Tašku na MacBook tomtoc Messenger zakoupíte za 1035 korun zde.

Superodolné pouzdro UAG Plasma

Pokud se chystáte darovat praktický dárek, který obdarovanému zajistí stoprocentní a nadstandardní ochranu pro jeho MacBook, zajisté byste měli sáhnout po superodolném pouzdře UAG Plasma. Toto pouzdro je vyrobené z odolné směsi polykarbonátu a silikonu. Díky masivnímu vyztužení v rozích zajistí MacBooku dokonalou ochranu před případnými následky pádů a nárazů, splňuje také vojenskou normu MIL STD 810G 516.6. Velice praktickým detailem jsou výřezy pro všechny potřebné výstupy, takže se nemusíte obávat omezení konektivity MacBooku.

Odolné pouzdro na MacBook UAG Plasma zakoupíte za 1405 korun zde.

Kožené pouzdro na MacBook Decoded

Kožené pouzdro na MacBook Decoded Sleeve se může pochlubit elegantním, luxusním vzhledem. Kromě toho ale také dokáže MacBooku poskytnout kvalitní ochranu před nepříznivými vlivy, odřením a poškrábáním. Toto elegantní, na míru ušité pouzdro je vyrobené z kvalitní kůže a velmi dobře se udržuje. Pouzdro je vybavené také vnitřní kapsou.

Kožené pouzdro na MacBook Decoded zakoupíte za 2599 korun zde.

Do 5000 korun

Apple Magic Keyboard s numerickou klávesnicí

Každému nemusí nutně vyhovovat standardní klávesnice, která je součástí MacBooku. Pokud i vámi obdarovaná osoba dává přednost práci s externí klávesnicí, bude pro ni ideálním dárkem Apple Magic Keyboard s numerickou klávesnicí: Tato externí klávesnice od Applu je lehká, odolná, a výborně se na ní pracuje. Nabízí se poměrně rychle prostřednictvím Lightning. portu, v průběhu nabíjení není problém na ní zároveň pracovat. Díky rozšířenému rozvržení kláves navíc nabízí rychlejší a efektivnější možnost psaní.

Apple Magic Keyboard s numerickou klávesnicí zakoupíte za 3490 korun zde.

Sluchátka AirPods 3

Skvělým dárkem může být také čerstvý přírůstek do rodiny bezdrátových jablečných sluchátek – AirPods 3. Apple tuto generaci patřičně vylepšil, a tento model se díky tomu může kromě nového designu pochlubit řadou skvělých funkcí, jako je třeba ovládání za pomoci tlakového senzoru, bezdrátovým nabíjením s podporou MagSafe, odolností proti potu vodě a výrazně delší výdrží baterie. Sluchátka AirPods 3 jsou osazená čipem Apple H1 a nabízí funkci prostorového zvuku s dynamickým snímáním polohy hlavy.

Sluchátka AirPods 3 zakoupíte za 4990 korun zde.

Nad 5000 korun

Sluchátka AirPods Max

Pokud chcete vámi obdarovávané osobě zajistit kvalitní poslech hudby a dalšího obsahu, a zároveň mu darovat produkt z dílny společnosti Apple, můžete sáhnout po sluchátkách AirPods Max. Tato high-endová bezdrátová náhlavní sluchátka nabízí funkci aktivního potlačení okolního hluku, šestici mikrofonů s funkcí analýzy nebo třeba dokonale čistý zvuk i při vysoké hlasitosti. Jsou osazená čipem H1, nabízí prostorový zvuk s dynamickým snímáním polohy hlavy a mohou se pochlubit také pohodlným, jednoduchým ovládáním. Kromě toho se vyznačují speciálně navrženou konstrukcí, která vám zajistí pohodlí i při dlouhodobém nošení. Naši recenzi na sluchátka AirPods Max si můžete přečíst zde.

Sluchátka AirPods Max zakoupíte za 11 990 korun zde.

Dnes nejčtenější

.