Zavřít reklamu

Také tento týden na stránkách našeho magazínu pokračujeme v představování zajímavých webových stránek. Stejně jako v několika předchozích článcích se také v tom dnešním opět podíváme na různé užitečné stránky.

VirusTotal

Web VirusTotal je významným a přínosným pomocníkem pro vaši bezpečnost. Na těchto stránkách můžete zadat specifickou webovou adresu nebo nahrát podezřelý soubor, a prozkoumat, zda tento obsah obsahuje viry nebo jiný škodlivý software. Součástí webu VirusTotal je i možnost manuálního prohledávání.

Web VirusTotal najdete zde.

MuscleWiki

Chcete si zacvičit, ale obvyklé sestavy, videa nebo aplikace nejsou nic pro vás? Na webu Musclewiki máte možnost zjistit si ta správná cvičení přímo pro vámi vybranou skupinu svalů. Stačí jen vybrat tělesnou část, kterou chcete procvičovat, a poté zvolit požadovaný typ cvičení.

Web MuscleWiki si můžete prostudovat zde.

Plan Your Room

Chystáte si nově zařídit ložnici nebo obývák, nebo vás zkrátka jen baví navrhování rozvržení interiérů? Pak se vám bude rozhodně líbit webová stránka Plan Your Room. Na tomto webu si můžete zvoiit rozměry vaší místnosti a poté si vytvořit vizualizaci toho, jak by v ní vypadaly jednotlivé prvky.

Web Plan your Room najdete zde.

FotoForensics

Narazili jste na internetu na fotografii, o které byste si chtěli zjistit co nejvíce podrobností? Stačí, když zkopírujete její URL adresu, a tu poté vložíte do textového pole na webu FotoForensics. Tato chytře naprogramovaná stránka vám během chvilky dokáže sdělit veškeré detaily o daném snímku. Web umí pracovat i s fotografiemi, nahranými z vašeho počítače.

Web FotoForensics najdete zde.

Explore.org

Jste unavení, přepracování, a jediné, na co se v danou chvíli zmůžete, je pozorování zvířátek? Pak byste rozhodně měli zamířit na webu Explore.org. Na této strance najdete neuvěřitelně velké množství záběrů zvířat z nejrůznějších webových kamer, ať už se jedná o rezervace, národní parky, zoologické zahrady nebo jiná podobná místa.

Web Explore.org najdete zde.

Dnes nejčtenější

.