Zavřít reklamu

Také tento týden na stránkách našeho magazínu pokračujeme v představování zajímavých webových stránek. Stejně jako v několika předchozích článcích se také v tom dnešním opět podíváme na různé užitečné stránky.

Clean PNG

Potřebujete bezplatné obrázky ve formátu PNG s průhledným pozadím? Na webu Clean PNG najdete obrovské množství grafiky tohoto typu pro všechny možné příležitosti. Ať už potřebujete vánoční symboliku, srdíčka, emoji nebo třeba kresby stromů, najdete to na Clean PNG.

Web Clean PNG najdete zde.

Privnote

Chcete si zahrát na supertajného agenta a poslat někomu dokonale bezpečnou poznámku, která se po své přečtení automaticky sama zničí? K tomuto účelu můžete směle použít web s názvem Privnote. Jeho uživatelské rozhraní je krásně přehledné, použití dokonale jednoduché. Buďte ale opatrní, a i při používání této služby si dejte pozor, abyste se nedělili o příliš soukromé informace.

Web Privnote můžete vyzkoušet zde.

Coffitivity

Pracuje se vám nejlépe v prostředí přiměřeně rušné kavárny, tu ale z různých důvodů zrovna nemůžete navštívit? Pro lepší soustředění můžete navštívit web Coffitivity. Na této stránce si můžete jednoduše navolit takové zvukové pozadí, které vám bude co možná nejvíce vyhovovat, a řádně tak nakopnout své soustředění i produktivitu.

Web Coffitivity najdete zde.

Remember the Milk

Ještě se vám nepodařilo najít dokonalou aplikaci pro tvorbu nákupních seznamů? Můžete vyzkoušet webovou stránku s názvem Remember the Milk. Nabízí nejen zmíněnou možnost vytváření seznamů, ale také synchronizaci napříč všemi zařízeními, takže si váš seznam můžete pohodlně sepsat na Macu, a v obchodě na vašem iPhonu jako když jej najdete. Web samozřejmě může posloužit k tvorbě jakýchkoliv seznamů a připomínek.

Web Remember the Milk najdete zde.

Fake Name Generator

Potřebujete si pro účely registrace, při které nechcete udávat své vlastní nacionále, vytvořit falešnou identitu? Nemusíte složitě přemýšlet nad volbou jména a dalších údajů. Stačí navštívit web Fake Name Generator, který vše obstará automaticky za vás. Veškeré údaje můžete načíst za pomoci QR kódu.

Web Fake Name Generator najdete zde.

Dnes nejčtenější

.