Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Po roce je tady opět Halloween a s ním i várka skvělých slev. Oblíbený obchod Dostupný iPhone si při této příležitosti připravil speciální halloweenský výprodej, během kterého si můžete pořídit iPhone 8 64GB za pouhopouhé 4 990 Kč! Tento telefon dokáže potěšit výkonným čipem A11 Bionic a nadčasovým designem, který v nabídce Applu figuruje doteď. Aby toho navíc nebylo málo, tak se na zařízení dokonce vztahuje 24měsíční záruka!

Halloweenský výprodej zde!

Halloweenský výprodej na Dostupný iPhone: iPhone 8 64GB za 4 990 Kč

Proč nakoupit na Dostupný iPhone

Pojďme si ještě posvítit na to, proč je vlastně výhodné nakoupit v obchodě Dostupný iPhone. Tento prodejce se již delší dobu specializuje na prodej použitých, avšak vždy plně funkčních a technicky prověřených iPhonů. Telefony jsou také na základě jejich vizuálního stavu rozřazeny do několika kategorií a obecně je lze pořídit až o několik tisíc levněji, čehož perfektním příkladem je právě zlevněný iPhone 8 64GB. Aby toho však nebylo málo, obchod nabízí 24měsíční záruku i na použité zboží. Tento benefit byste u jiných prodejců hledali jen marně. Pokud by se tedy objevily jakékoliv potíže, Dostupný iPhone se o ně dokáže postarat.

Dostupný iPhone reprezentuje jednoduchý a bezpečný způsob pořízení jablečného telefonu za výhodnou cenu. Tady to každopádně ani zdaleka nekončí. Nesmíme totiž zapomenout na již zmiňovanou záruku či stav jednotlivých telefonů, které než se vůbec dostanou do samotné nabídky, jsou důkladně prověřovány vyškolenými experty. O kvalitách obchodu navíc hovoří i samotní zákazníci. Například na Googlu si Dostupný iPhone přišel na hodnocení, jež je tvořeno více než 330 recenzemi, 4,8 hvězdiček z celkových 5. Zároveň nesmíme zapomenout zmínit dvě kamenné prodejny v Praze, kde si telefony můžete přímo prohlédnout a vyzkoušet, případně se poradit s přívětivým personálem.

Dnes nejčtenější

.