Zavřít reklamu

Představení nových MacBooků Pro klepe na dveře, což pro Apple znamená jediné – poprask kolem něj je třeba rozdmýchat co nejvíc je to jen možné. O to se nyní pokouší i na Twitteru skrze hashflagy, které se pro něj staly již jakousi tradicí.

Hashflag použil Apple vůbec poprvé loni v září u Keynote, na kterém odhalil novou generaci iPadů Air a Apple Watch. O měsíc později pak totéž, byť s jinou grafikou, zopakoval při představení iPhonů 12 s HomePody mini a poté pak i u prvních Maců s procesory Apple Silicon. Speciálního hashflagu jsme se dočkali i u první letošní Keynote, která přinesla nové iMacy, AirTagy, Apple TV a iPady Pro, či u WWDC. Asi vás proto nepřekvapí, nevynechal ani letošní první podzimní Keynote s iPhony 13 a ani tu nadcházející, která má přinést MacBooky Pro. Jak hashflag “zaktivovat”?

Hashflag Apple

Odpověď na výše uvedenou otázku je velmi jednoduchá. Stačí totiž jen na Twitter tweetnout #AppleEvent. Jakmile tak učiníte, objeví se vedle hashtagu modré logo Applu designově shodné s tím, které Apple použil v pozvánce na akci. Jedná se tedy o hezký prvek, kterým lze váš Twitter ozvláštnit a který na odhalení novch iPhonů dokáže upozornit více než dobře. V textu si jej totiž všimne zkrátka každý.

Dnes nejčtenější

.