Zavřít reklamu

Nestihli jste si předobjednat novou generaci Apple Watch hned po startu předobjednávek ve 14:00 našeho času? Pak pro vás máme velmi špatnou zprávu. Pokud tak totiž učiníte nyní, u většiny modelů se budete muset smířit s dodáním až zhruba v polovině listopadu. Přesně tento termín totiž nyní hlásí stránky Applu s tím, že to u ostatních prodejců Apple Watch nebude takřka 100% jiné. 

Že bude nových Apple Watch Series 7 nedostatek bylo jasné již před startem jejich předobjednávek. Málokdo by však zřejmě čekal, že se skladové zásoby podaří vyprodat za pouhou hodinu s dodací termíny se proto protáhnou na dobrých čtyři až pět týdnů u většiny modelů bez jakékoliv závislosti na zvolený materiál či podporu LTE. Jinými slovy, do listopadu si počkáte jak na hodinky prodávané za necelých 11 tisíc korun, tak i na modely prodávané za více než 20 tisíc korun z čehož lze usuzovat, že má Apple potíže s výrobou komponentů, které se u všech modelů shodují. 

Na pulty obchodů se nové Apple Watch Series 7 dostanou již příští pátek 15. října s tím, že jejich koupě bez předešlého objednání přímo na prodejně se bude rovnat malému zázraku. Nám do redakce by nicméně hodinky dorazit měly, díky čemuž vám tak budeme schopni naservírovat dojmy z nich a recenze mezi prvními u nás. A kdo ví, třeba vám právě naše hodnocení pomůže v rozhodování se, zda za ně své peníze utratíte či nikoliv. Letošní generace je totiž upřímně vzhledem k minimu upgradů relativně kontroverzní. 

Dnes nejčtenější

.