Zavřít reklamu

Také tento víkend na stránkách našeho magazínu pokračujeme v představování zajímavých webových stránek. Stejně jako v několika předchozích článcích se také v tom dnešním opět podíváme na různé užitečné stránky.

Tempmail

Potřebujete někam zadat e-mailovou adresu, nechcete prozrazovat svůj pravý e-mail, a nechcete si ani zdlouhavě vytvářet účelovou adresu? Na stránce Tempmail si doslova během chvilky vytvoříte dočasnou e-mailovou adresu, kterou poté můžete využít pro všechny možné účely, a to i s dočasnou schránkou pro účely příchozí pošty.

Web Tempmail najdete zde.

Google Airport Wi-Fi

Chystáte se na letiště a chtěli byste se zde připojit na bezplatnou Wi-Fi síť? Pokud navštívíte tuto stránku, můžete si zde během chvilky vyhledat právě to vaše letiště, a zároveň si také nechat zobrazit přehled všech dostupných bezplatných letištních Wi-Fi sítí i s příslušnými hesly. Vyhledávat můžete jak v textovém poli, tak i na přehledné mapě.

Web Google Airport Wi-Fi můžete využít zde.

MyFridgeFood

Máte lednici plnou surovin, ale nikoliv jídla, a nechce se vám znovu objednávat donášku do domu? Pokud na stránce MyFridgeFood zadáte ingredience, které se zrovna nachází u vás doma v ledničce nebo ve spíži, a doplníte další podrobnosti, web vám automaticky vygeneruje různé recepty, které je možné z těchto surovin připravit. Možná budete překvapeni, kolik možností vlastně máte.

Web MyFridgeFood najdete zde.

MakeMeACocktail

Zjistili jste, že doma sice nemáte ani kousek jídla, ale s tekutinami jste na tom o poznání lépe? Pak opusťte web MyFridgeFood a zamiřte na stránku MakeMeACocktail. Jak název napovídá, jedná se o zajímavý web, který vám na základě vámi zadaných ingrediencí poradí recept na nápoj, kterým si můžete zlepšit váš večer. Na web můžete zadat také další požadavky ohledně přípravy a servírování nápojů.

Web MakeMeACocktail najdete zde.

Dnes nejčtenější

.