Zavřít reklamu

Se závěrem týdne vám opět přinášíme přehled dalších užitečných zkratek pro iOS. Než se pustíte do jejich instalace a zkoušení, připomínáme, že je potřeba každou zkratku otevřít v prostředí prohlížeče Safari na iPhonu, do kterého ji budete chtít nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Wake Up Music

Chcete se nechat každé ráno budit personalizovaným hudebním mixem z Apple Music? Pak si po probuzení můžete spustit zkratku Wake Up Music, která vám každý den v týdnu zahraje jiný výběr hudby. V nastavení zkratky si můžete přizpůsobit hlasitost, výběr playlistů a další parametry.

Zkratku Wake Up Music stáhnete zde.

Google Translate

S pomocí zkratky jménem Google Translate si můžete na vašem iPhonu nechat kdykoiv snadno a rychle přeložit stránku, kterou máte právě otevřenou na vašem webovém prohlížeči. Zkratka se automaticky přidá do listu sdílení, pro její spuštění tedy vždy postačí klepnout na příslušnou ikonku a vybrat zkratku v menu.

Zkratku Google Translate stáhnete zde.

Random Playlist Picker for Spotify

Nemůžete se rozhodnout, který playlist si pustíte v rámci hudební streamovací služby Spotify? Tato zkratka provede veškeré rozhodování za vás. Pokud se vám nebude líbit playlist, který vám v danoou chvíli nabídla, není nic jednoduššího, než náhodné losování zkrátka a jednoduše provést znovu.

Zkraktu Random Playlist Picker for Spotify stáhnete zde.

Add Discography to Music Library

Zaujal vás na Apple Music nějaký umělec, a chtěli byste si do vaší knihovny přidat jeho kompletní diskografii? Díky zkratce Add Discography to Music Library vám k tomu postačí jen několik málo klepnutí. Stačí zkratku jednoduše aktivovat a zadat jméno umělce.

Zkratku Add Discography to Music Library stáhnete zde.

App Store Price Check

Tuto zkratku zajisté ocení všichni, kteří v App Storu často kontrolují a hlídají ceny aplikací. Po zadání regionu při první instalaci zkratky můžete postupně zadat názvy aplikací, jejichž ceny chcete sledovat. Pro kontrolu poté postačí jen spustit zkratku a zadat požadavek ke kontrole cen.

Zkratku App Store Price Check stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.