Zavřít reklamu

Ačkoliv má Apple oficiální start prodejů iPhonů 13, které světu odhalil minulý týden, naplánovaný až na zítřejší den, na internet se dostaly první fotky útrob základní 6,1” “třináctky”. Ty potvrzují zprávy z předešlých dnů a týdnů jak z úst leakerů, tak i samotného Applu. 

NA fotkách, které můžete vidět vedle tohoto odstavce, je velmi dobře vidět masivní baterie, která je o 15 % větší než baterie v iPhonu 12. Jen pro zajímavost, v případě iPhonu 13 mini pak povyrostla baterie o zhruba 12 %, u iPhonu 13 Pro o 11 % a u iPhonu 13 Pro Max dokonce o 18 %. Co se pak týče dalších zajímavostí na fotkách, za povšimnutí stojí menší TrueDepth systém, který umožnil poměrně výrazné zmenšení výřezu. Přemístěn byl rovněž bodový projektor pro Face ID a samozřejmě i horní hovorový reproduktor. Poslední na první pohled viditelnou změnou je menší Taptic Engine, který by měl být přitom stejně výkonný jako předešlá generace. 

Nové iPhony 13 (Pro) se začnou prodávat již od zítřejšího rána spolu s novou generací iPadů a iPadů mini. Pozitivní je, že po několika letech dostane Apple na pulty obchodů konečně všechny představené iPhony naráz. V minulosti přitom prodeje kvůli výrobním potížím musel fázovat. Na druhou stranu však v minulosti zvládat spolu s iPhony prodávat i nové Apple Watch, což se mu letos nepovedlo. Termín spuštění prodejů nových Apple Watch je totiž zatím neznámý. 

Dnes nejčtenější

.