Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Mobilní telefony se řadí mezi spotřební zboží. Není proto překvapující, že čas od času potřebují profesionální péči – například v případě poškození či nedostačující baterie. Se všemi těmito úkony si hravě dokáže poradit renomovaný iLoveServis, který na českém trhu působí několik let, během kterých si navíc dokázal vybudovat silné jméno. Proč si ale vlastně vybrat tento servis?

Proč zvolit iLoveServis

Důvodů je hned několik. Ten nejdůležitější jsme však již nakousli výše – iLoveServis jako takový má na českém trhu bohatou historii, kdy během téměř deseti let dokázal obsloužit tisíce zákazníků. Tím si navíc vybudoval renomé jednoho z nejlepších pozáručních servisů vůbec. Díky této úspěšnosti se navíc servis rozrostl doslova po celé republice. Dnes se totiž pyšní 12 pobočkami, a to konkrétně v Praze, Brně, Ostravě, Českých Budějovicích, Olomouci a Liberci.

Dnešní doba je navíc poměrně uspěchaná a nikomu se logicky nechce mrhat volným časem. V tomto směru jde iLoveServis dokonale naproti – jedná se totiž o takzvaný expresní servis. V naprosto drtivé většině případů má na pobočkách všechny potřebné komponenty k dispozici a dokáže tak mnoho servisních úkonů provést takzvaně na počkání. Tomu navíc napomáhá umístění jednotlivých poboček, které se nacházejí v obchodních centrech. Jednoduše vám stačí telefon odevzdat do rukou techniků a než bude hotovo, můžete si například nakoupit či zajít na kávu. Většina poboček je navíc otevřena od 9 do 21 hodin.

iLoveServis Brno Vaňkovka

Zároveň servis dbá na data zákazníků, které nikterak nemaže (výjimka je jen při přehrání softwaru). Potěšit pak dokáže i 24měsíční záruka na náhradní díly a doživotní záruka na odvedenou práci. Tady to každopádně ještě nekončí. iLoveServis se totiž nadále zabývá i pozáručním servisem produktů Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi a dalších, přičemž si poradí i se záručním servisem produktů Apple. Při náročnějších opravách také navíc nabízí telefon na zapůjčení, abyste se nedostali do situace, kdy byste byli bez mobilu.

Kvalitu potvrzují zákazníci

O kvalitách poskytovaných služeb navíc hovoří i sami spokojení zákazníci. Například na své oficiální facebookové stránce se servis může radovat ze 4,6 hvězdiček z 5, přičemž ohodnocení je tvořeno z téměř 2 tisíc uživatelských recenzí. Zákazníci si především pochvalují profesionalitu personálu, rychlost opravy a přívětivé ceny.

Služby iLoveServis si můžete prohlédnout zde

Dnes nejčtenější

.