Zavřít reklamu

Chmury točící se okolo možného odložení představení či prodejů nových Apple Watch Series 7 můžete s klidným svědomím zahnat. Že jejich prodeje odstartují už v průběhu září je totiž nyní již prakticky jisté. Poté, co zářijový start prodejů potvrdil na konci minulého týdne Mark Gurman z Bloombergu, totiž přišel se stejnou zprávu i přední analytik Ming-Chi Kuo. 

Zdroje Kua, které ještě nedávno hlásaly, že jsou výrobní problémy související s Apple Watch Series 7 poměrně velké, nyní přinesly zprávy o tom, že je byl Apple schopen poměrně rychle zažehnat a spuštění hromadné výroby hodinek nastavit díky tomu tak, aby jeho prvotní plány poznamenala jen minimálně. Díky tomu tak bude Apple schopen novou generaci svých smartwatch prodávat již v průběhu září s tím, že jediný problém má být dle očekávání ve skladových zásobách některých modelů, které nebudou na takové úrovni jakou Apple očekával. Jelikož však poběží hromadná výroba naplno, hlad po hodinkách by měl být nasycen relativně brzy. 

Nová generace Apple Watch by toho měla podle úniků z předešlých týdnů přinést relativně dost nového. Suverénně nejzajímavější věcí bude její design, který se oproti předešlým verzím výrazně změní. Apple totiž vsadí po letech zaoblených hran na hrany ostré, čímž tak design hodinek výrazně přiblíží novějším iPhonů, iPadům či iMacům M1. U hodinek se dále očekává výrazně lepší výdrž baterie, přesnější senzory pro měření zdraví uživatelů či vyšší rychlost díky novému čipu. Potěšující zprávou je pak to, že bychom se měli dočkat zachování jejich ceny na podobné úrovni jako tomu bylo u předešlých generací. 

Dnes nejčtenější

.