Zavřít reklamu

Že jsou nové iPhony za dveřmi není prakticky žádným tajemstvím. Apple totiž přistupuje k jejich odhalení zpravidla v září a ani letos by tomu nemělo být jinak. A právě ruku v ruce s blížícím se představením se objevují nové a nové úniky informací, které novinky čím dál více poodhalují. Svou trošku do mlýna nyní přinesl i velmi přesný analytik Daniel Ives ze společnosti Wedbush. 

Zdroje analytika tvrdí, že má Apple v plánu nové iPhony 13 světu představit ve třetím zářijovém týdnu – tedy mezi 13. a 17. zářím, kdy nejpravděpodobněji vypadá úterý 14. září. Pokud se tak stane, dá se očekávat, že se nové iPhony začnou prodávat v pátek 24. září a předobjednávky na ně odstartují v pátek 17. září. Je však samozřejmě možné, že se Apple při jejich výrobě potýká s problémy, které zatím neprosákly na veřejnost, a které zapříčiní odsunutí brzkého startu předobjednávek a prodejů. 

Vyšší úložiště stále ve hře

V souvislosti s novou generací iPhonů se v posledních měsících poměrně čile hovoří i o nasazení 1 TB úložiště u řady 13 Pro. Poslední hlasy analytiků sice tvrdily, že 1 TB nedorazí, zdroje Wedbushe jsou však přesvědčeny o tom, že se tak stane. Apple totiž musí vyslyšet volání některých svých uživatelů a především pak udržet krok s high-endovými modely konkurence, která 1 TB už nabízí. Nasazení tohoto úložiště je navíc výhledově nevyhnutelné i kvůli tomu, že jablíčkáři zpravidla na iPhonech setrvávají řadu let a jejich zálohy ve formě dat a fotek zabírají postupem času čím dál více místa

Dnes nejčtenější

.