Zavřít reklamu

Lákají vás Apple Watch a to pak konkrétně modely v titanovém kabátku? Pak pro vás máme dobrou radu. S jejich pořízením rozhodně neváhejte, jelikož byste nakonec mohli ostrouhat. Prodejci po celém světě totiž začínají postupně hlásit jejich nedostatek či dokonce úplné vyprodání s tím, že naskladnění je v nedohlednu a co víc – nejisté. Je tedy vcelku pravděpodobné, že titanové Watch zkrátka již sehnat nepůjdou. 

S úplnému ukončení prodejů titanových Apple Watch se přiklání i reportér Mark Gurman z Bloombergu, který je přesvědčen o tom, že se tento model nikdy kvůli jeho vyšší ceně příliš neprodával, což vedlo Apple k tomu, aby již před dlouhými měsíci ukončil v tichosti jeho výrobu. Tento krok se však začíná projevovat až nyní, kdy začínají skladové zásoby titanových modelů postupně docházet. Co se pak týče budoucnosti tohoto materiálu u Apple Watchm tu růžově Gurman nevidí. Myslí si totiž, že se jej Apple už letos pokusí nahradit novým materiálem, který bude prodávat jakožto Edition verzi. V úvahu připadá například návrat keramiky, která byla mezi uživateli před lety poměrně oblíbená, byť se kvůli své ceně taktéž neprodávala ve větších objemech. 

Novou generaci Apple Watch ukáže Apple už v průběhu letošního podzimu, pravděpodobně pak po boku iPhonů 13. Hodinky by se měly letos dočkat velkého redesignu ve formě nasazení rámečků s ostrými hranami, díky čemuž tak budou lépe ladit s ostatními Apple produkty novějšího data. České uživatele Apple Watch pak může těšit fakt, že si budeme moci Series 7 koupit konečně jak v hliníkové, tak ocelové verzi. Relativně nedávno se u nás totiž rozběhla podpora LTE, jejíž absence právě oficiálním prodejům ocelových Watch v Česku chyběla. 

Dnes nejčtenější

.