Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Fireworks Pro

Jestliže se řadíte mezi fanoušky ohňostrojů, mohla by se vám zalíbit zábavná aplikace Fireworks Pro. Tento nástroj vám totiž umožní vytvářet vlastní sekvence zmiňovaných ohňostrojů, které následně budou explodovat přímo na obrazovce vašeho iPhonu či iPadu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Aerofly FS 2021

Milovníkům letadel a letectví by určitě neměla uniknout dnešní sleva na populární simulátor Aerofly FS 2021. V této hře se totiž chopíte role pilota nejrůznějších letadel, kdy budete cestovat napříč více než 200 letišti ve Spojených státech amerických. Titul se pyšní skvěle propracovanou fyzikou a dokáže si vás snadno získat.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

The House of Da Vinci

Co když ale máte radši tajemné adventury, které zároveň dokážou procvičit vaše logické myšlení? V takovém případě byste neměli přehlédnout dnešní slevu na ještě oblíbenější hru The House of Da Vinci, ve které se ponoříte do autentického období renezance a ocitnete se v domě slavného vynálezce Leonarda da Vinci. Vaším úkolem bude řešit nejrůznější mechanické hlavolamy, prozkoumávat dům a naslouchat příběhu.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

PropFun Pro – magic camera

Stažením aplikace PropFun Pro – magic camera si přijdete na zajímavý názor, se kterým si můžete užít spoustu zábavy. Tento program je totiž vybaven řadou nejrůznějších filtrů, které už jen stačí aplikovat na (nejen) vaše selfie fotografie a patřičně je tak ozvláštnit. Jak to pak vypadá naleznete v níže přiložené galerii. Takto upravené snímky navíc můžete okamžitě sdílet prostřednictvím sociálních sítích.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Flashlight Timer – Timed Torch

Jablečné telefony jsou samozřejmě již nativně vybaveny svítilnou. Zajímavou alternativou je každopádně aplikace Flashlight Timer – Timed Torch. S její pomocí každopádně můžete svítilnu zapnout po určitý čas, po jehož uběhnutí se opět vypne.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Resizable – Photo size

Jak již samotný název napovídá, aplikace Resizable – Photo size slouží pro úpravu rozměrů vašich fotografií a snímků. Jednoduše stačí daný obrázek vybrat z galerie, nastavit nové rozměry a o zbytek se postará program za vás. Výhodou je, že je zároveň dokáže i zvětšovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

FoodyLife : The Food Diary App

S pomocí aplikace FoodyLife : The Food Diary App můžete snadno a rychle analyzovat vaše stravovací návyky a případně zapracovat na jejich zlepšení. Zároveň vás program nebude „otravovat“ s přesnými kaloriemi a nutričními hodnotami. To je právě hlavním rozdílem oproti konkurenčním programům, které se zaměřují pouze na daná čísla.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.