Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Značka Amazfit má na svém kontě několik vskutku povedených chytrých hodinek a nabízí modely jak pro nenáročné tak i pokročilé uživatele. A právě ode dneška můžete všechny smartwatch Amazfit na Mobil Pohotovosti pořídit s dodatečnou slevou 500 Kč. Stačí vám jen v košíku využít speciální kupón „LETO500“ a sleva je vaše.

Ve slevě je více než třicet hodinek Amazfit, za zmínku však stojí především tři vybrané modely. Pro příznivce tradičního designu s preferencemi pro kulatý ciferník jsou ideální Amazfit GTR 2e, které jsou ve slevě a po zadání kódu je pořídíte ještě levněji, a to za 2 590 Kč (dříve 3 690 Kč). Pokud ovšem naopak chcete smartwatch se čtvercovým displejem, doporučujeme sáhnout po Amazfit GTS 2 Mini jen za 1 790 Kč (dříve 2 490 Kč).

Nicméně tím nejzajímavějším kouskem jsou Amazfit T-Rex Pro za 3 990 Kč (běžně 4 490 Kč). Jedná se o outdoorový model představený jen před pár měsíci, který nabízí nadstandardní funkce. Jde totiž o extrémně odolné chytré hodinky s 15 vojenskými certifikáty, které vám na jedno nabití vydrží 18 dní, nechybí jim ani voděodolnost do 10 metrů, měření kyslíku v krvi a velmi přesné navigační senzory (GPS, GLONASS, Beidou, Galileo).

Všechny zlevněné modely Amazfit hodinek najdete zde

1520_794_Amazfit_T-Rex_Pro

Dnes nejčtenější

.