Zavřít reklamu

Geofency – Time Tracking, Arm Speed Analyzer for Watch a Bezels – personal watch faces. To jsou aplikace, které se dnes objevily v akci a jsou k dispozici zdarma či se slevou. Bohužel se ale může stát, že se některé aplikace opět vyhoupnou na svou původní cenu. Tohle samozřejmě žádným způsobem ovlivnit nemůžeme a chceme vás tímto ujistit, že v době psaní článku byly aplikace k dispozici se slevou, nebo dokonce zcela zdarma.

Geofency – Time Tracking

Napadlo vás někdy, kolik času trávíte například v práci, doma, či na jiných místech? S tímto vám dokáže parádně pomoci aplikace Geofency | Time Tracking, která dokáže měřit čas, jaký strávíte na dané poloze. K tomu samozřejmě používá GPS a následně vám přehledně zobrazí, kde jste jak dlouho byli.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Arm Speed Analyzer for Watch

Jak již samotný název napovídá, s pomocí aplikace Arm Speed Analyzer for Watch můžete poměrně rychle a jednoduše zanalyzovat rychlost vaší ruky. K tomu program využívá akcelerometr, který je přítomen v jablečných hodinkách. Jak to celé vypadá a funguje naleznete v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Bezels – personal watch faces

Zakoupením aplikace Bezels – personal watch faces si přijdete na vcelku zajímavý a praktický nástroj, s jehož pomocí můžete skvělým způsobem přizpůsobit vzhled ciferníku u vašich Apple Watch. V rámci programu si můžete vybrat z několika předpřipravených vzhledů a skvěle tak jablečné hodinky ozvláštnit.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.