Zavřít reklamu

Apple Watch nabízí poměrně velké množství komplikací nativních aplikací, které vám pomohou zlepšit kvalitu vašeho každodenního života. Tyto komplikace jsou skvělé, ale uživatelé se v tomto směru vůbec nemusí omezovat pouze na nativní nástroje. V tomto článku vám přineseme hned několik tipů na aplikace třetích stran, jejichž komplikace na svých Apple Watch rozhodně využijete. Jednotlivé aplikace stáhnete kliknutím na jejich název v titulku.

iTranslate

Jak název napovídá, slouží aplikace iTranslate k rychlým a jednoduchým překladům. Kromě vašeho iPhonu ji můžete využívat také na vašich Apple Watch, kde je obzvlášť užitečná například v případě, že jste na cestách. Díky komplikacím bude používání aplikace iTranslate a překládání přímo z vašeho zápěstí mnohem rychlejší, snazší a pohodlnější. Aplikace je zdarma.

 

ETA: Live Traffic Alert

Aplikace ETA: Live Traffic Alert funguje jako váš osobní asistent při řízení. Dokáže vám  poskytnout rychlé, spolehlivé a přesné informace o tom, za jak dlouho dorazíte do vámi stanoveného cíle. ETA: Live Traffic Alert je další z aplikací, jejichž využívání na Apple Watch je obzvlášť efektivní a smysluplné. Pokud si na ciferník vašich Apple Watch nainstalujete komplikaci této aplikace, budete mít veškeré potřebné informace vždy po ruce – a to doslova. Cena aplikace je 129 korun.

Weather – The Weather Channel

Aplikace Weather – The Weather Channel vám vždy a za všech okolností přinese přesné a obsáhlé informace o aktuálním počasí, stejně jako o tom, co si pro nás počasí chystá na následující hodiny či dny. Aplikaci lze využívat nejen na iPhonu, ale samozřejmě také na Apple Watch, pro které navíc nabízí hned několik druhů různých komplikací, ze kterých si určitě vyberete. Pokud chcete mít vždy dokonalý přehled o počasí, je pro vás tato aplikace správnou volbou. Aplikace je zdarma.

App in the Air

App in the Air je další skvělou aplikací, kterou jistě ocení všichni uživatelé, kteří často a rádi cestují leteckou dopravou. Jedná se o jakousi personální letištní asistentku, která vám vždy a všude v reálném čase poskytne veškeré potřebné informace o letech. Pokud si k ciferníku na vašich Apple Watch přidáte také komplikaci této aplikace, postačí vám k okamžitému zjištění veškerých potřebných údajů pouhé zvednutí zápěstí, případně klepnutí na displej hodinek. Aplikace je zdarma.

Dataman

S pomocí aplikace Dataman můžete kdykoliv a kdekoliv zjistit, jak jste na tom zrovna v danou chvíli s vaším plánem a stropem, co se týče využíváním mobilních dat na vašem telefonu. Aplikace je určená jak pro iPhone, tak i pro Apple Watch. V případě, že se rozhodnete aplikaci Dataman používat na svých Apple Watch, a také si k vašem ciferníku přidat příslušnou komplikaci, budete mít neustále dokonalý přehled o spotřebě vašich dat. Cena aplikace je 25 korun.

Streaks

Aplikace Streaks vám pomůže s plněním každodenních úkolů, ať už je to ranní cvičení, večerní samostudium, pravidelné hraní na hudební nástroj nebo třeba spánek po obědě. Aplikace má intuitivní uživatelské rozhraní a velmi snadné ovládání. Nabízí automatické propojení s aplikací Zdraví ve vašem iPhonu a široké možnosti přizpůsobení vzhledu, nastavení opakování vámi stanovených cílů a mnoho dalšího. Cena aplikace činí 129 korun.

Citymapper

Citymapper oceníte v každém větším městě. Zachrání vás před výlukou v jízdních řádech, blouděním i zbytečnou zajížďkou. Aplikace nabízí podrobné informace o spojích i dopravních prostředcích a zároveň vám ukáže, na kolik vás cesta vyjde. Vybraná místa si navíc můžete uložit nebo sdílet přátelům, kteří se do destinace teprve chystají. Aplikace je zdarma.

Lifesum: Diet and Macro Diet

Díky obrovské databázi potravin i nápojů vám Lifesum sestaví jídelníček na míru, dá vám tedy prostor k méně škodlivé stravě. Program pro Apple Watch zapisuje, kolik jste spálili kalorií, hodinky se tedy postarají o zapsání pohybové aktivity. S premium verzí dostanete přístup k receptům, neomezené zaznamenávání cvičení, možnost sestavení jídelníčku pro veganskou či nízkosacharidovou stravu, propojení s fitness aplikacemi, i podrobnou statistiku o tom, které živiny jste za den zkonzumovali, a jak výraznou odchylku jste měli od ideálu

Dnes nejčtenější

.