Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Periodic Table Chemistry 4

Jak již samotný název napovídá, aplikace Periodic Table Chemistry 4 vám dokáže posloužit jakožto interaktivní periodická tabulka prvků. Program se tak může hodit například pro studenty a lidi, kteří se zajímají o chemii. O jednotlivcích prvcích se tak můžete dozvědět řadu nových informací, a to rychle a stručně.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Depello – color splash photos

Jestliže byste rádi určitým způsobem „okořenili“ vaše fotografie, tak by se vám mohla hodit aplikace Depello – color splash photos, která je dnes k dostání zcela zdarma. Prostřednictvím tohoto nástroje můžete vaše fotografie do černobílého provedení, přičemž některý objekt můžete zvýraznit do barev. Jak to pak vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

ProShot

Nativní aplikace Fotoaparát se dokáže postarat o kvalitní fotografie i videa. Pokud ale hledáte něco více, tak byste se mohli podívat na program ProShot, který vám poskytne řadu doplňujících možností. S pomocí tohoto nástroje si pak totiž můžete upravit jednotlivé atributy k obrazu svému a fotit/točit s manuálním nastavením.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Money Pro: Personal Finance AR

Jak jistě všichni víte, správa financí dá mnohdy pořádně zabrat. Přesně proto může přijít vhod, když po ruce budete mít nějakého pomocníka, který vám s tímto dokáže pomoct. Pro tyto účely existuje oblíbená aplikace Money Pro: Personal Finance AR. Ta monitoruje vaše výdaje a příjmy, naučí vás pracovat s rozpočtem a analyzuje, jakým způsobem nakládáte s financemi. Díky tomu vám například vykreslí i grafy, na kterých ihned uvidíte, na čem byste případně mohli ušetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Thunderspace Rain Sleep Sounds

Máte problémy s usínáním? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste mohli alespoň vyzkoušet aplikaci Thunderspace Rain Sleep Sounds. I ta je v rámci aktuální akce zcela zdarma a nabízí obsáhlou knihovnu s relaxačními audio nahrávkami deště, bouřky a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Recolla

Staré fotografie mají své osobité kouzlo, které rozhodně stojí za to. Pokud byste do této podoby chtěli překlonit i vaše snímky, dokáže vám v tom pomoct aplikace Recolla. Její vývojáři bedlivě analyzovali snímky z období 19. století, přičemž z jejich poznatků následně vytvořili filtry.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Space Raiders RPG

Dnešní článek si zakončíme aplikací Space Raiders RPG, která by neměla uniknout žádnému milovníkovi akčních RPG titulů. V této hře se ponoříte do světa plného záhad, intrik a tajuplných druhů, kde na vás čeká notná dávka dobrodružství. Na planetě už ani nenajdete lidstvo. Pouze menší zbytek naleznete v asteroidu zvaném Lutetia. Konkrétně na vás čeká řada úkolů, vtahující příběh, souboje s nepřáteli a řada dalších aktivit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.