Zavřít reklamu

K představení iPadOS 15 došlo před několika desítkami minut a nutno podotknout, že jsme se dočkali mnohých novinek. Ihned po skončení prezentace Applu na konferenci WWDC21 došlo k vydání první vývojářských beta verzí nových operačních systémů. To znamená, že na veřejné vydání si ještě budeme muset pár měsíců počkat. Avšak v případě, že patříte mezi nedočkavce, stejně jako většina nás v redakci, tak si můžete iPadOS 15 nainstalovat už nyní. Chcete-li zjistit, jak na to, tak pokračujte ve čtení tohoto článku. Ukážeme vám, jak stáhnout speciální konfigurační profil, pomocí kterého lze iPadOS 15 bez problémů nainstalovat již nyní.

Jak nainstalovat iPadOS 15 už nyní

V případě, že chcete na váš iPad nainstalovat nejnovější iPadOS 15 a chcete mít jistotu, že nic nepokazíte, tak jste tady naprosto správně. Kompletní postup pro instalaci iPadOS 15 najdete právě zde:

  • Prvně přejděte na tyto stránky, kde sjeďte níže a v sekci iPadOS 15 Download pomocí tlačítka Install Profile stáhněte konfigurační profil.
    • Výše uvedené stránky zažívají obrovský nápor uživatelů. Buďte proto trpěliví.
  • Po kliknutí na tlačítko se zobrazí notifikace, kde klepněte na Povolit, a poté na Zavřít. Tímto se konfigurační profil stáhl.
  • Nyní přejděte do Nastavení -> Obecné -> Profil, kde rozklikněte stažený profil.
  • Po rozkliknutí klepněte vpravo nahoře na Instalovat. Poté zadejte váš kódový zámek, potvrďte smluvní podmínky a klepněte na Instalovat.
  • Poté je nutné, abyste váš iPhone restartovali (zobrazí se okno, ve kterém lze ihned zařízení restartovat).
  • Po restartu přejděte do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru, kde iPadOS 15 stáhněte, a poté proveďte instalaci.

Pomocí tohoto návodu jste mohli zjistit, jak lze nainstalovat iPadOS 15, v minulém návodu pak postup pro instalaci iOS 15. V dalších článcích se pak společně podíváme na instalaci macOS 12 a watchOS 8. Chcete-li zjistit, jak na to, tak rozhodně čtěte náš magazín i nadále. Vývojářskou beta verzi iPadOS 15 instalujete na vlastní riziko a neneseme zodpovědnost za žádné problémy, které může způsobit.

Dnes nejčtenější

.