Zavřít reklamu

Zatímco českou komunitou jablíčkářů hýbe ode dnešního rána radostná zpráva ve formě brzké podpory LTE u Apple Watch, slovenští jablíčkáři žijí v nejistotě. Zda dorazí podpora LTE u smartwatch Applu v následujících dnech i k nim totiž nic nenaznačuje a to i přesto, že je český a slovenský trh poměrně úzce propojen. Jak to tedy s podporou Apple Watch LTE v SR je?

Apple Watch LTE v SR

Odpověď je naprosto jednoduchá a bohužel nepříliš radostná. S podporou Apple Watch LTE se totiž na Slovensko alespoň prozatím nepočítá – respektive se s ní nepočítá minimálně od příštího pondělí, kdy odstartuje v České republice. Tamní prodejci totiž od Applu žádné informace o tom, že mohou zalistovat a začít propagovat Cellular modely Apple Watch nedostali a jelikož svorně mlčí i slovenští operátoři, nemá smysl si dělat iluze o tom, že se dnes večer přeci jen dočkáme oznámení toho, že na Slovensko podpora LTE Apple Watch v nejbližších dnech dorazí.

Stejná situace jako s Apple Pay

S trochou nadsázky by se dalo říci, že se u Apple Watch LTE opakuje situace s Apple Pay, kdy zatímco Česká republika začala tuto službu podporovat na jaře 2019, Slovensko si počkalo až do letních měsíců téhož roku, přičemž mnohé slovenské pobočky bank operujících i v Česku, u kterých byla podpora Apple Pay již nasazena, čekaly na podporu dlouhé měsíce. Souvislost Česka a Slovenska z hlediska nasazování novinek je tedy naprosto minimální.

Dnes nejčtenější

.