Zavřít reklamu

Testování i nadále pokračuje a Apple před pár dny uvolnil druhou betu iOS 14.7. My se v tomto článku opět podíváme, jak si verze vede v testu rychlosti oproti aktuální verzi iOS. Test provedl jako obvykle kanál iAppleBytes, a to na iPhonech SE 1.generace, 6s, 7, 8, XR a 11. Přikládáme jej pod tento odstavec, abyste si na něj obrázek mohli udělat sami.

Začneme u iPhonu SE 1.generace, u nějž můžeme dříve zhlédnout domovskou obrazovku iOS 14 na zařízení s aktuálním iOS, přičemž rozdíl je téměř dvousekundový. My se ale jako obvykle zaměříme na aplikace třetích stran, jejichž rychlost spouštění je při posuzování rychlosti zpravidla nejprůkaznější. Ne betě můžeme vidět dřívější otevření YouTube a VK. Na iOS 14.6 pak Twitteru a Instagramu. Dřívější naskočení systému lze vidět i u iPhonu 6s. Zde je ale rozdíl podstatně menší. Všimnout si zde jde lepší práce opět YouTube a VK na betě iOS 14.7. Na aktuální verzi systému má pak zlomek sekundy k dobru Twitter. IPhone 7 se spustí opět rychleji na zařízení s iOS 14.6. Při pohledu na aplikace sledujeme dřívější spuštění YouTube na betě a Twitteru na iOS 14.6. Ostatní aplikace jsou vcelku vyrovnané

IPhone 8 nám odhaluje úvodní obrazovku dříve opět na iOS 14.6. Zde si lze všimnou výrazně lepší práce Twitteru na betě. Rychleji se spouští také YouTube. U iPhonu XR prvně v tomto testu sledujeme rychlejší naskočení systému na betě iOS 14.7 betě, byť je tedy rozdíl minimální. Zde se jednoznačně vítěz určit nedá, jelikož se aplikace, a to i s poměrně velkým odstupem, nezvykle spouštějí na obou systémech. Scénář se zapnutím je obdobný jako u předešlého modelu. Na iOS 14.6 pozorujeme dřívější spuštění Twitteru a VK. Na betě naopak vede YouTube. Jaké pocity máte z druhé bety iOS 14.7 po stránce rychlosti a výdrže baterie?

Dnes nejčtenější

.