Zavřít reklamu

Pro magazíny spadající pod vydavatelství Text Factory hledáme nové tváře, které nám pomohou v jeho dalším rozvoji. Pokud vás některá z pozic níže zaujme a jste přesvědčeni o tom, že jste pro ní ten pravý či pravá, prosím, pošlete nám vždy ukázku textu (o adekvátní délce s ohledem na zvolenou pozici) a základní informace o vás včetně vašich časových možností na emailovou adresu info@textfactory.cz

Externí recenzent

Baví vás testovat nejrůznější novinky z technologického světa jak ve formě elektroniky, tak příslušenství či softwarů k ní? Pokud je vaše odpověď “ano” a zároveň jste přesvědčeni, že své zkušenosti získané testováním dokážete čtivě sepsat do recenzí a ty následně doplnit o kvalitní fotografie, pak hledáme právě vás. Kromě zajištění zápůjček těch nejnovějších a nejzajímavějších produktů (ale i klidně starších, budou-li dávat čtenářsky smysl) s možností jejich následného zvýhodněného odkupu vám můžeme nabídnout adekvátní finanční odměnu odvíjející se od počtu zpracovaných recenzí za měsíc (čím více jich zvládnete, tím lépe jak pro vás, tak pro nás :)) či spolupráci se zbytkem redakčního týmu, který vždy rád poradí a pomůže. Od vás požadujeme na oplátku kromě kvalitních textů i spolehlivost, velmi dobrou znalost českého jazyka a bezproblémovou komunikaci. 

PR copywriter

Jste jako doma v psaní reklamních textů ve formě tiskových zpráv či komerčních sdělení a zejména pak těch točících se okolo technologických produktů, ať už softwarových či hardwarových? Rádi byste spolupracovali s těmi nejzajímavějšími tech firmami na československém trhu a pomáhali jim jejich produkty přes naše kanály prezentovat? Jste zároveň spolehliví, komunikativní, samostatní? Skvěle, přesně takového PR copywritera totiž potřebujeme do našich řad. Pokud se je rozhodnete rozšířit, můžeme vám za vaše texty nabídnout adekvátní finanční ohodnocení odvíjející se od počtu napsaných textů (odhadem 20 měsíčně), ale i další odvedené práce kolem PR (pokud se na ní samozřejmě domluvíme). 

SEO Specialista

Hledáme odborníka na SEO, který dokáže udělat detailní analýzu webu a nastavit pravidla pro zlepšení SEO, strukturovaných dat a propojení jednotlivých magazínů. S největší pravděpodobností se bude jednat o externí spolupráci formou poradenství a analýz, ovšem v případě, že to bude dávat vzájemně smysl se nebráníme ani full time pozici. V případě zájmu prosím neváhejte poslat mail na výše uvedenou adresu a uveďte v něm jaké máte se SEO zkušenosti.

Text-Factory-weby

Dnes nejčtenější

.