Zavřít reklamu

My PaintBrush Pro: Draw & Edit

Jestliže rádi malujete a chtěli byste váš talent přesunout nejen na papír, ale také do digitální podoby, tak byste se rozhodně měli přinejmenším podívat na aplikaci My PainBrush Pro: Draw & Edit. Prostřednictvím tohoto nástroje totiž můžete malovat přímo na vašem Macu. Samozřejmostí je, že váš výtvor si také můžete různě upravovat, pracovat s vrstvami a obecně tak využívat veškerých výhod, kterými se program pyšní.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Portrait Painter

Zakoupením aplikace Portrait Painter si přijdete na vcelku zajímavý nástroj, který se pyšní perfektními funkcemi. Prostřednictvím tohoto programu totiž můžete vaše fotografie proměnit do podoby uměleckého díla, o což se kompletně postará aplikace zcela za vás. Jak to následně vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 379 Kč (229 Kč)

ResolutionTab

Aplikace ResolutionTab je jednoduchou utilitou, s jejíž pomocí můžete takřka lusknutím prstu měnit používané rozlišení vašeho Macu. Výhodou navíc je, že k těmto funkcím můžete přistupovat okamžitě prostřednictvím horního menu baru, čímž si usnadníte spoustu času. Bez ResolutionTab byste totiž pokaždé museli otevírat Předvolby systému a vše zdlouhavě měnit zde.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)
ResolutionTab

Compress

Pokud častokrát pracujete s obrázky a mnohdy potřebujete zredukovat jejich velikost, zbystřete. Do akce dnes totiž také zamířila aplikace Compress, která vám umožní provést kompresi na vašich snímcích. Potěšit dokáže jednoduché uživatelské prostředí a rychlost programu.

  • Původní cena: 149 Kč (49 Kč)
Compress

Darkest Dungeon

Milovníkům tahových RPG her, kteří hledají pořádné výzvy, by neměla uniknout aktuální 80% sleva na titul Darkest Dungeon. V této tahové roguelike strategii nejprve získáte skupinu vyvrhelů, se kterými se vydáte na průzkum tajuplných žalářů. Postupně budete vylepšovat vaše schopnosti a porážet silnější nepřátele.

  • Původní cena: 22,99 € (4,59 €)

Dnes nejčtenější

.