Zavřít reklamu

Ve včerejších večerních hodinách se odehrála vůbec první letošní jablečná konference, na které Apple představil velmi zajímavé produkty. Zmínit v tomto případě můžeme fialový iPhone 12, lokalizační přívěšek Apple, na který jsme čekali již několik dlouhých měsíců, novou generaci Apple TV 4K a v neposlední řadě také vylepšené iPady Pro. Kromě toho ale Apple velkou část konference věnoval novým iMacům, které jsou (konečně) kompletně přepracované a hlavně optimisticky barevné.

Pokaždé, když Apple představí nějaký nový produkt, tak přijde také s novými tapetami, které jsou novinkám šité na míru. Ráno už jsme vám zprostředkovali tapety z již zmíněného fialového iPhonu 12 a v tomto článku vám poskytneme tapety, se kterými Apple přišel u zbrusu nových iMaců. Konkrétně jich je k dispozici 14, kdy každá barevná varianta iMacu má k dispozici dvě – světlou a tmavou. Pokud se tedy chystáte na předobjednání nového iMacu, popřípadě pokud se chcete naladit na vlnu nových barev těchto jablečných počítačů, tak stačí, abyste si tapety prostřednictvím níže přiloženého odkazu stáhli. Z odkazu si tapetu vyberterozklikněte, poté na ni klepněte pravým tlačítkem a obrázek uložte. Nakonec se přesuňte tam, kde jste obrázek uložili, klepněte na něj pravým tlačítkem a zvolte Nastavit obrázek na ploše.

Tapety z nových iMaců (2021) stáhnete zde

Na našem magazínu už jsme se v rámci několika článků novému iMacu (2021) věnovali. Pokud vás ale zajímá to nejdůležitější, tak můžeme například zmínit 24″ displej, který se vešel do těla původního 21.5″ iMacu. Nový iMac má tedy užší rámečky a hlavně je z boku o mnoho štíhlejší. Displej má rozlišení 4.5K, podporuje barevný gamut P3 a samozřejmě také TrueTone. Vylepšení se dočkala také přední kamera, která má konečně rozlišení 1080p, zapomenout nesmíme ani na přepracované reproduktory a mikrofony. V útrobách 24″ iMacu najdete čip Apple Silicon M1, jenž je součástí také nového iPadu Pro. V nejlevnější konfiguraci vás tento iMac vyjde na 37 990 Kč, samozřejmě si mžete připlatit za více operační paměti a úložiště. Předobjednávky tohoto iMacu startují již 30. dubna.

Dnes nejčtenější

.