Zavřít reklamu

S blížícím se startem prvního letošního Apple Eventu přibývají další a další spekulace týkající se toho, čeho se na něm dočkáme. Zatímco některé se zdají být poměrně pravděpodobné, jiné jsou dost přitažené za vlasy. Co v posledních hodinách a minutách tedy v tomto směru hýbe jablečným světem?

Jednou z nejzajímavějších a zřejmě i nejdivočejších spekulací posledních hodin je ta týkající se vypuštění vícera iPadů. Podle analytiků z Wedbush bychom se totiž měli večer dočkat kromě iPadů Pro i iPadů mini a nové verze základního iPadu. Zatímco v případě iPadu mini lze ještě o určité pravděpodobnosti hovořit, jelikož se aktualizace nedočkal již velmi dlouho a Apple má na jeho nové generaci skutečně pracovat (byť se příliš nepočítá s tím, že jej ukáže už nyní), u základního iPadu se zdá tato teorie jako naprosté sci-fi. Poslední generace tohoto iPadu totiž vyšla teprve na podzim a tudíž by bylo více než divné, kdyby se jí Apple rozhodl po pouhých pár měsících na pultech obchodů ukončit – tím spíš, když si například z hlediska procesoru nemá absolutně na co stěžovat a totéž lze vlastně říci takřka o všem. Pokud jste tedy zvěsti o více chystaných iPadech na dnešní večer slyšeli také, berte je se značnou rezervou – prakticky jistý je totiž jen iPad Pro. 

Druhou zajímavou spekulací je spíše potvrzení příchodu Apple Podcasts+, tedy obdoby Apple TV+. S touto informací jsme se poprvé setkali už včera od zdrojů Vox media s tím, že dnes jí potvrdil další portál – konkrétně The Wall Street Journal. A jelikož jsme o této nové službě slyšeli několikrát i v předešlých měsících, zdá se její příchod poměrně pravděpodobný, byť jak je u Applu zvykem, je třeba počítat s omezením na americký trh. 

Dnes nejčtenější

.