Zavřít reklamu

Společnost Facebook od konce minulého týdne postupně zveřejňuje novou aktualizaci populární chatovací aplikace WhatsApp, která přináší několik zajímavých novinek, ale i několik opravených chyb, na které si uživatelé dlouhou dobu stěžovali. V současné době by měla být verze 2.21.71 dostupná pro většinu uživatelů, pokud tedy aplikaci WhatsApp používáte, zkontrolujte si aktualizace v App Store.

Asi nejzajímavější novinka u nové verze je předělání funkce náhledu multimediálních souborů, které se objevují v konverzacích. Po nové aktualizaci jsou náhledy větší a v praxi o poznání použitelnější, navíc je možné je využívat i pro videa. Díky větší velikosti náhledů nyní uživatelé nemusí za každou cenu přijaté obrázky či videa otvírat, aby se podívali, co se v nich nachází.

Další změnou jsou rozšířená práva pro členy skupinových konverzací, s ohledem na nastavení mizejících zpráv. Ti mohou v rámci skupiny upravovat jejich nastavení, což bylo doposud zpřístupněno pouze administrátorovi dané konverzace. Aktualizace obnáší ještě další drobná vylepšení a upravení stability, více informací o updatu naleznete v popisu aktualizace v App Store, nebo na tomto odkazu.

Dnes nejčtenější

.