Zavřít reklamu

Jaro je konečně tady a počasí za oknem nás všechny usilovně láká ven. V tuto chvíli jsou sice naše cestovatelské možnosti značně omezené, to ale neznamená, že bychom měli sedět doma a nikam se nevydat. V dnešním článku vám přineseme tipy na čtyři zajímavé aplikace, které vám pomohou s plánováním výletů po kraji.

Ven každý den

Aplikace s názvem Ven každý den potěší zejména rodiny s dětmi. Nabízí totiž nejen spoustu tipů na výlety v blízkém i vzdálenějším okolí, ale také seznam a mapu dětských hřišť všeho druhu, a to i s fotografiemi, popisem a hodnocením od ostatních uživatelů. Aplikace nabízí také vyhledávání na základě řady různých parametrů, stejně jako možnost přidání vlastních tipů a hodnocení.

 

Aplikaci Ven každý den stáhnete bezplatně zde.

Na kole i pěšky

Jak název napovídá, nabízí aplikace s názvem Na kole i pěšky tipy na výlety a trasy jak pro pěší výlety, tak i pro výlety na kolech. Najdete zde tipy na zajímavá místa, která můžete při svých cestách navštívit, mapu s body zájmu a informacemi o občerstvení či případném ubytování, seznam kontaktů i detailnější popis daných míst.

Aplikaci Na kole i pěšky stáhnete bezplatně zde.

Kudy z nudy

„Já se nudím“. Věta, kterou z úst svých dětí slyšíme opravdu neradi, obzvláště na cestách. Pokud namísto domácího rozptýlení hledáte tentokrát zábavu venku, poslouží vám skvěle aplikace „Kudy z nudy“. Navzdory svému názvu nabízí aktuální tipy nejen na víkend, a to pro malé i velké, v přírodě i interiéru. Aplikace nabízí široké možnosti vyhledávání, zadávání preferencí i ukládání a sdílení jednotlivých tipů.

Aplikaci Kudy z nudy stáhnete bezplatně zde.

Vlakem na výlet

Pokud z jakéhokoliv důvodu nechcete nebo nemůžete cestovat vlakem, můžete při plánování svých výletů po republice využít aplikaci Českých drah s názvem Vlakem na výlet. Najdete zde nespočet tipů na různé výlety včetně tipů na hravé výlety s dětmi, na své si ale přijdou i dospělí, kteří cestují například za zajímavým kulinářským zážitkem. Aplikace Vlakem na výlet vás každou z vašich cest provede krok za krokem.

Aplikaci Vlakem na výlet stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.