Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Pholorize: Colorize Old Photo

Jak již samotný název napovídá, aplikace Pholorize: Colorize Old Photo slouží pro takzvané dokreslení vašich starších, černobílých fotografií. Tento program k tomuto účelu úzce spolupracuje s umělou inteligencí. Rozhodně nesmíme zapomenout zmínit nesmírně jednoduché uživatelské prostředí i ovládání.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Trance X

Pamatujete si ještě na legendární hru, ve které jste museli stavět co možná nejvyšší věž, kdy jste konkrétně na sebe stavěli jednotlivé bloky? Tak přesně tento herní zážitek si můžete připomenout díky aplikaci Trance X, která je dnes k dostání zcela zdarma.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Gunslugs 2

Jestliže ale naopak máte rádi hry plné akce, chaosu, střílení, explozí a podobně, tak byste rozhodně neměli přehlédnout Gunslugs 2.V této hře, která je doplněna ikonickou retro grafikou, se setkáte s armádou nebojácných nepřátel, která chce převzít kontrolu nad celou galaxií. Vaším úkolem samozřejmě bude tyto nezvané hosty zastavit.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Reaction Timer Game

Napadlo vás už někdy, že byste si rádi otestovali své vlastní reakce? V takovém případě by se vám mohla zalíbit aplikace Reaction Timer Game. Tento program před vás postaví obyčejný odpočet, kdy vaším úkolem bude klepnout na příslušné tlačítko přesně v okamžik, kdy odpočet narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sun & Moon 3D Planetarium Pro

S pomocí aplikace Sun & Moon 3D Planetarium Pro můžete velice snadno a rychle objevovat taje oblohy. Jednoduše vám stačí namířit iPhone na oblohu a můžete v okamžiku pozorovat pohyb slunce, měsíce, planet a hvězd. Program vám zároveň poskytne detaily k aktuální lunární fázi a řadu dalších zajímavých informací.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Siege of Dragonspear

Milovníky strategických RPG her poté rozhodně potěší dnešní sleva na titul Siege of Dragonspear. Tento titul navazuje na populární Baldur’s Gate, kdy konkrétně povedete skupinu dobrodruhů, kteří se v zapomenutých žalářích setkají s nejrůznějšími nepřáteli a čaroději.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Planner

Aplikace Planner vám dokáže posloužit jakožto perfektní plánovač, ve kterém si budete vést detailní přehled o všech nadcházejících událostech. Zároveň nechybí ani možnost pro zapisování nejrůznějších poznámek, nahrávání audiostop a organizace úkolů.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.