Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Warpath

Warpath je strhující a napínavá válečná strategická hra v reálném čase. Zapojte se do epických bitev na ikonických mapách, a využijte veškerý svůj strategický um, postřeh a zkušenosti k tomu, abyste se probojovali až na samotný žebříček všech top hráčů. Hra je do velké míry přizpůsobitelná a nepostrádá ani epický příběh.

Lungo – Logic Game

Lungo je jednoduchá, ale zábavná a potenciálně návyková logická hra, která vás dokáže zajisté zabavit a zaměstnat na dlouhé hodiny. Vaším úkolem bude správným způsobem zaplnit celou hrací desku, kterou budete mít k dispozici. Nenechte se zmást jednoduchým a minimalistickým designem – Lungo řádně potrápí vaše mozkové závity.

Watched

Watched je skvělá a užitečná aplikace pro všechny milovníky filmů. Díky tomuto nástroji můžete kdykoliv a kdekoliv objevovat nový obsah ke zhlédnutí, načerpat filmovou inspiraci, pročíst si nejžhavější novinky, ale také se informovat o premiérách filmů, zjišťovat si zajímavé informace a hodnotit zhlédnuté filmy.

Heartbeat – Measure Heart Rate

Chtěli byste si vyzkoušet měření srdečního tepu prostřednictvím vašeho iPhonu? Umožní vám to nová aplikace s názvem Heartbeat – Measure Heart Rate. Nebudete k tomu potřebovat žádná další zařízení, stačí zkrátka jen přiložit prst na určené místo na vašem iPhonu. Aplikace vám samozřejmě také nabídne všechny důležité přehledy a statistiky.

Dnes nejčtenější

.