Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Video Plus – Movie Editor

Jak již samotný název napovídá, aplikace Video Plus – Movie Editor vám dokáže posloužit jakožto jednoduchý nástroj pro úpravu vašich videí. Program si konkrétně poradí s obecnou úpravou barev, přidáním různých vodoznaků, otočením, přidáním uměleckých efektů, úpravou jasu, expozice, kontrastu, saturace a řady dalších.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

fast Minder

Zakoupením aplikace fast Midner získáte zajímavý program, s jehož pomocí dokážete zapracovat na vaší produktivitě a obecně se tak posunout kupředu. Tento nástroj totiž slouží pro zaznamenávaní takzvaných myšlenkových map a pochodů, díky čemuž si skvěle zapíšete všechny vaše myšlenky, rozvrhnete si den a usnadníte si tak do značné míry vaši práci.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

PopDo

Další aplikace, která slouží pro podpoření vaší produktivity a je dnes k dostání se slevou, je PopDo. Tento program funguje jakožto seznam s jednotlivými úkoly, které navíc automaticky integruje do nativních Připomínek a synchronizuje je skrze iCloud. K aplikace navíc můžete prakticky okamžitě přistupovat skrze horní menu baru.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

Aktuell 2

Aplikace Aktuell 2 vám dokáže doslova okamžitě nahradit vaši dosavadní RSS čtečku. Jedná se o podstatně komplexnější nástroj, který mimo sledování RSS dokáže jednotlivé zprávy dle vašich preferencí kategorizovat a funguje tedy jako jakési centrum s novinkami. Obrovskou výhodou je, že je aplikace nyní k dostání zcela zdarma.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Farming Simulator 19

Napadlo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se zhostili role zemědělce a starali se o bezproblémový chod vaší farmy? Tak přesně tohle si budete moci vyzkoušet ve hře Farming Simulator 19, kdy budete muset obhospodařovat různá zvířata, starat se o růst a sběr plodin a podobně.

  • Původní cena: 19,99 € (13,39 €)

Dnes nejčtenější

.