Zavřít reklamu

S příchodem operačního systému iOS 14 získali uživatelé řadu nových možností, co se týče úpravy plochy jejich iPhonu. Kromě přidávání widgetů se jedná také o možnost nastavení vlastních ikonek aplikací. Spolu s příchodem této možnosti stoupla také popularita nejrůznějších balíčků ikonek. Pokud i vy patříte mezi příznivce tohoto způsobu přizpůsobování plochy iPhonu, můžete si nainstalovat skvěle vypadající retro balíčky, inspirované původním Macem a původní verzí operačního systému pro jablečné počítače.

Zmíněné balíčky ikonek potěší zejména příznivce retra a minimalismu. Jedná se totiž o jednoduché černobílé ikonky s charakteristickým designem prvních desktopových operačních systémů od Applu, a součástí některých balíčků jsou také widgety na plochu iPhonu. První balíček obsahuje 45 ikonek aplikací a čtveřici widgetů, které spolupracují s aplikací Scriptable – najdete zde například widget s informacemi o baterii, kalendářní widget nebo dokonce třeba widget s kryptoměnami. Většina ikonek je určená pro nativní aplikace od Applu, v balíčku se ale nachází také několik ikonek pro aplikace třetích stran. Tento balíček nese název System 1, a je ke stažení za 6 dolarů. Tvůrci tohoto balíčku slibují pravidelné aktualizace obsahu.

Balíček System 1 můžete stáhnout zde.

Další balíček, který dodá ploše vašeho iPhonu originální retro nádech, nese název Old School. Zaplatíte za něj v přepočtu něco málo přes 120 korun, a jeho součástí je více než stovka ikonek v retro stylu. Obsah balíčku je přizpůsobený jak světlému, tak i tmavému celosystémovému režimu, a jeho součástí je i několik různých variant tapet na plochu nebo na zamčenou obrazovku. Na rozdíl od předchozího balíčku obsahuje tento balíček o poznání více ikonek pro aplikace třetích stran.

Old School balicek iPhone

Balíček Retro můžete stáhnout zde.

Posledním balíčkem v dnešní nabídce je iOS 128K. Jedná se o nejlevnější balíček z tohoto seznamu – jeho cena činí v přepočtu zhruba  šedesát korun. Jeho součástí jsou ikonky pro světlý i tmavý celosystémový režim. Ikonek je zde celkem 120, k dispozici jsou varianty bez okraje i s okrajem.

Balíček iOS 128K můžete stáhnout zde.

Dnes nejčtenější

.