Zavřít reklamu

Máte-li rádi drony, asi vám neuniklo čerstvé představení novinky FPV z dílny DJI. Představení je však možná silné slovo. O dronu totiž uniklo v předešlých týdnech a měsících tolik informací, že se jednalo de facto jen o potvrzení veškerých úniků. A co že tedy dron nabízí?

Nový dron toho dostal do vínku skutečně mnoho. Výrobce se u něj chlubí jak prémiovým zpracováním, tak třeba i parádním výkonem, který mu zajišťuje maximální rychlost 140 km/h. Co se pak týče jeho zrychlení z 0 na 100 km/h, tu zvládne dron za pouhé dvě vteřiny. Velmi slušně se pak jeví i jeho výdrž ve vzduchu. Díky 2000 mAh akumulátoru totiž zvládne dron létat zhruba 20 minut, což není rozhodně málo. 

O videa a fotky se stará kamera se super-širokoúhlým objektivem, přes kterou budou uživatelé schopni zaznamenávat videa ve 4K př 60 fps. Samozřejmostí je pak skvělá stabilizace zajišťující videím či fotkám minimální rozostření či třes. Pokud si pak potrpíte na data zaznamenaná ve videu, dron vám je schopný díky příjmu GPS, GLONASS a GALILEO zaznamenat velmi přesně polohu. Pro milovníky světýlek je pak vybaven i LED osvětlením na jeho ramenech, u kterého je možné měnit barvu. 

Dalšími skvělými vychytávkami sou například záchranná “brzda” v případě potíží při letu, která dron stabilizuje a zachrání jej tak před poškozením či nový ovladač podobný těm ze starých Nintend Wii, který je založen na hýbání s ním. Cena dronu je 35 990 Kč a k objednání je ode dneška. O jakou parádu se jedná se můžete podívat ve videu níže. 

DJI FPV si můžete zakoupit přímo zde.

Dnes nejčtenější

.