Zavřít reklamu

V dnešní době si většina z nás telefon představuje jednoduše – velká placka s obrovským displejem na přední straně, na zadní straně poté pořádný kus skla. K této podobě jsme se však dostali až v posledních letech. Není to tak úplně dávno, co byly ještě telefony malinké a tlusté, s tlačítky, sluchátkovým konektorem a týdenní výdrží baterie. V mobilním světě jsme za tu dobu mohli vidět nespočet různých druhů telefonů – některé byly úspěšné, jiné zase nikoliv.

Když vám ale řeknu, že existuje telefon, který vypadá jako hranolky z fastfoodu, s největší pravděpodobností se mi vysmějete. Tak stejně se mi vysmějete i tehdy, pokud vám řeknu, že existuje telefon, který je velikostně malý stejně jako váš palec. Věřte nebo ne, veškeré tyto mobilní telefony doopravdy existovaly a v současné době jsou nám především pro smích. Některá zařízení jsou doopravdy vytvořená především z legrace, u jiných to však mohlo být všechno myšleno vážně. Lidská kreativita a fantazie zkrátka a jednoduše nemá mezí, a pokud vás napadne cokoliv vytvořit, tak díky dnešním technologiím můžete. A kdo ví, třeba se na vás usměje štěstí a právě vy budete dalšími zbohatlíky, kteří vydělali miliony na naprosto triviálním nápadu.

Pravdou je, že několik legračních telefonů byste našli i v dnešní době – například miniaturní telefony, které jsou velké jako váš palec, jsou na různých tržištích k dispozici i dnes. Technologie však pokročila a tyto telefony jsou i vzhledem ke své velikosti plně funkční, dotykové a běží na nich operační systém. Pokud je tedy pro vás iPhone 12 mini stále velký, můžete sáhnout právě po takovém zařízení. Kromě vtipných mobilních telefonů existují také různé legrační kryty a obaly, které si můžete bez problémů zakoupit i dnes. Rázem tak můžete váš iPhone proměnit třeba v banán či jiné ovoce, anebo třeba v animovanou postavičku. Na šílených krytech si ujíždějí především ženy a dost možná má nějaký takový i vaše manželka či přítelkyně. V galerii vedle tohoto odstavce najdete celkově 15 šílených a legračních telefonů a krytů za posledních několik let.

Dnes nejčtenější

.