Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Life Hacks – Tips & Tricks

Jak již samotný název napovídá, aplikace Life Hacks – Tips & Tricks vám poskytne řadu takzvaných life hacků neboli tipů a triků, které vám dokáže parádně usnadnit život. Konkrétně se jedná o skutečně rozsáhlou sbírku zaměřenou na zvýšení produktivity, zklidnění mysli a podobně.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Power Password Manager

Pokud hledáte nějakou kvalitní alternativu za nativní Klíčenku na iCloudu, rozhodně byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Power Password Manager. Tento nástroj funguje jakožto správce vašich hesel a přihlšovacích údajů, které uchovává v zabezpečené podobě. Přistoupit k nim můžete pouze po odemčení za pomocí hesla či biometrické autentizace.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Vestigium

Zakoupením aplikace Vestigium získáte parádní hru, která dokáže zároveň perfektně procvičit vaše myšlení. Ocitnete se v roli dívky, jejíž kdysi magická země byla zamořena mysteriózní kletbou. Vaším úkolem bude se vydat na zajímavou cestu, kdy budete muset najít zdroj magie a celou kletbu zvrátit.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Drip – Weather Widget

Stažením aplikace Drip – Weather Widget získáte parádní nástroj, který vám zpřístupní řadu nových widgetů. Ty vás následně budou při každém pohledu na plochu vašeho iPhonu či iPadu obeznámí se současnou situací a s nadcházející předpovědí počasí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Safety Photo+Video Pro

Máte na vašem iPhonu či iPadu uloženy nějaké fotografie a videa, která byste chtěli dodatečně zabezpečit? V takovém případě by vám mohla přijít vhod aplikace Safety Photo+Video Pro, která zmiňované soubory dokáže uzamknout za pomocí hesla či biometrické autentizace Touch/Face ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Add Line Breaks for Instagram

Řadíte se mezi vášnivé milovníky sociálních sítí, zejména tedy Instagramu a TikToku? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, možná by vás mohla zaujmout aplikace Add Line Breaks for Instagram, která vám přinese řadu skvělých možností. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete daleko lépe připravit text pro vaše příspěvky, který můžete kupříkladu odřádkovat nebo použít tučné písmo či kurzívu.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

DEEMO

Máte rádi hudbu a hledáte nějakou parádní hru, která by vám dokázala nabídnout přinejmenším kvalitní soundtrack? V takovém případě by se vám mohla zalíbit hra DEEMO, ve které se zhostíte role mladé dívky, která doslova padla z nebes, aniž by si pamatovala cokoliv ze své minulosti. Vaším úkolem bude se vydat na kouzelnou cestu, během které se setkáte s více než 200 skladbami, kdy odhalíte celou pravdu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.