Zavřít reklamu

iPhone SE ve své aktuální verzi dorazil v dubnu a od jeho vydání se mluví o tom, kdy Apple „konečně“ vydá očekávaný iPhone SE Plus, jelikož jde o logické rozšíření této produktové řady vzhledem k tomu, že designově vychází z letité konstrukce iPhonů 6/7S/7/8. Velice dobře informovaný analytik Ming-Chi Kuo nyní přišel se zprávou o tom, že nový iPhone SE máme čekat nejdříve v druhé polovině příštího roku.

Podle posledního vydaného reportu Ming-Chi Kua Apple minimálně na příštích šest měsíců rozšíření produktové nabídky iPhonu SE neplánuje. Minimálně do léta tak nepřijde ani inovovaný model, ani větší iPhone SE Plus a to i navzdory tomu, že se o něčem podobném v Asii v posledních týdnech spekulovalo. Důvodem pro absenci přípravy nového iPhonu SE je údajně především to, že se tento model velice dobře prodává. Tomu se není moc co divit vzhledem k tomu, že u zákazníků boduje cenou, která je po představení posledních novinek ještě nižší a v současné době jde o nejlevnější nový iPhone, který si mohou zákazníci pořídit již od 12 990,-.

Fanoušci větších telefonů však smutnit nemusí, neboť údajně existuje stále poměrně velká šance na to, že se iPhone SE Plus skutečně objeví. Dle zahraničních zdrojů by měl dorazit na trh v druhé polovině příštího roku, společně s aktualizací stávajícího iPhonu SE.

Dnes nejčtenější

.