Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Sleep Sounds: relaxing sounds

Jestliže máte problémy s usínáním, tak by vám mohla pomoci praktická aplikace Sleep Sounds: relaxing sounds. V rámci tohoto nástroje na vás čeká řada různých příjemných zvuků, které vás se zmiňovaným usnutím pomohou a náramně vás zrelaxují.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

dB meter – noise measure

Jablečné hodinky se pyšní funkcí pro měření okolního hluku. Napadlo vás ale někdy, že byste tuto funkci měli i na vašem iPhonu či iPadu? Přesně tohle vám umožní aplikace dB meter – noise measure, která je schopna monitorovat okolní hluk. Díky tomu vám tak v okamžiku ukáže danou hodnotu v decibelech a statistiky uloží.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Ruler – tape measure length

Pokud hledáte nějakou alternativu za nativní aplikaci Měření, tak by vás možná mohl zaujmout nástroj Ruler – tape measure length. Tento program taktéž používá rozšířenou realitu, dokáže si poradit s měřením několika úseků najednou, které rozlišuje odlišnými barvami.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)
Ruler - tape measure length
Zdroj: App Store

Icewind Dale

Sleva na aplikaci Icewind Dale potěší především milovníky strategií s prvky RPG. V této hře se totiž vydáte do nejsevernějších částí Zapomenutých říší, kde narazíte na zocelený lid. Ten ale sužuje obrovský problém s divokou zvěří a tajemnými nepřáteli. Zvládnete si s nimi poradit?

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Lifetime Premium VPN PRO

V dnešní době internetu je velice důležité si chránit naše soukromí. S tímto nám dokáží elegantně pomoci takzvané VPN služby. Ty jsou v drtivé většině případů k dispozici na bázi předplatného. Jinak je to ale v případě aplikace Lifetime Premium VPN PRO, která je k dispozici za jednorázový poplatek.

  • Původní cena: 629 Kč (479 Kč)

Nightcam: Night Mode Camera

S nočním režimem přišel až iPhone 11. Pokud ale vlastníte starší model a rádi byste občas fotili i v horších světelných podmínkách, tak by vám mohla pomoci aplikace Nightcam: Night Mode Camera. Ta využívá rozšířenou realitu a propracované algoritmy, díky čemuž se dokáže postarat o kvalitní snímky i ve tmě.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Front Runners

Volby prezidenta Spojených států amerických jsou již za námi. Tuto událost si ale můžete připomenout prostřednictvím zábavné hry Front Runners. V té si vyberete svého oblíbeného kandidáta, se kterým se následně vydáte do „závodu.“ Vaším úkolem bude se vyhýbat rozhněvanému davu, skandálům a podobně, přičemž sbírat budete muset samotné hlasy.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.