Zavřít reklamu

Před pár dny Apple na své konferenci představil zbrusu nové modely iPhone 12. Konkrétně se jedná čtveřici jablečných telefonů s označením 12 mini, 12, 12 Pro a 12 Pro Max. Jednou z novinek, se kterými nové iPhony přichází, je také podpora MagSafe. Díky MagSafe můžete nové „dvanáctky“ nabíjet jednoduše bezdrátově, a to ve spolupráci s magnety, které jsou umístěné na zádech všech čtyřech zmíněných telefonů. Apple samozřejmě k MagSafe nabízí své vlastní příslušenství, každopádně dal samozřejmě prostor i jiným společnostem, které mohou přijít s vlastními řešeními. Příslušenství k MagSafe tak představil například Belkin, anebo nově společnost Moment.

Kryty na iPhone 12

Produkty od společnosti Moment jsou určeny především pro profesionální fotografy. Jak jistě víte, tak svět digitální fotografie, tedy té profesionální, je doopravdy drahý – a svým způsobem je relativně dražší i nové příslušenství, které pro iPhony 12 obchod Moment představil.  Abychom byli konkrétní, tak jsme se od Moment dočkali představení hned několika různých krytů s podporou MagSafe. Kryty s označením Thin mají líbivé zpracování a jsou zpracovány z bioplastu, díky čemuž zaplesá srdce každého ekologa. Ve spodní části krytu se nachází výřez pro spojení s řemínkem, díky kterého vám iPhone už nikdy nespadne, kromě toho jsou tyto kryty kompatibilní s nasazovacími objektivy M-Series. Pokud máte zájem o větší bezpečnost, můžete sáhnout po krytech Protective, které nabízí zpracování ze dvou materiálů – například z plastu. Spodní část krytu, u Lightning konektoru, je kompletně vyplněná, čímž se tyto kryty liší od krytů Thin. I v tomto případě můžete využít otvoru pro navlečení řemínku a zároveň lze Protective kryty využít s M-Series objektivy. Ceny startují na 49.99 dolarech.

Stativy a trojnožky

U krytů to všechno ale samozřejmě nekončí, ba naopak začíná. Kromě nich nabízí Moment ještě držáky pro připojení k trojnožkám, chcete-li ke stativům. Tyto držáky jsou k dispozici ve dvou kategoriích, jedna z nich je klasická a druhá poté s označením Pro. S pomocí klasického držáku připojíte váš iPhone k prakticky jakémukoliv stativu, držák s přívlastkem Pro pak můžete využít pro jednoduché připojení dalšího příslušenství, například světel, mikrofonů a dalších. Samotný držák se k iPhonu samozřejmě jednoduše připevňuje pomocí MagSafe, konkrétně jsou využity extra silné magnety. Držáky od Moment můžete přicvaknout přímo na holé tělo iPhonů 12, anebo na jakýkoliv MagSafe kryt. Cena obyčejného držáku je 39.99 dolarů, držák s označením Pro pak vyjde na 49.99 dolarů.

stativy moment
Zdroj: shopmoment.com

Cold shoe a další držáky

Moment dále nabízí tzv. Cold shoe držák, který zná zajisté každý fotograf. Pomocí tohoto držáku můžete k vašemu iPhonu 12 jednoduše připojit různá příslušenství. Tento kryt je vyhotoven z kvalitního hliníku a disponuje polstrovaným kontaktním bodem s extra silnými magnety. Na Cold shoe upevnění se spoléhá nespočet různého příslušenství pro fotografy a dobrou zprávou je, že se doplňky od Moment tato technologie přichází i na iPhony. Zmíněný Cold shoe držák můžete zakoupit od 29.99 dolarů. Kromě toho pak ještě Moment přichází s dalšími držáky, například s Multi Threaded držákem (cheese plate), pomocí kterého můžete váš iPhone jednoduše připevnit k prakticky čemukoliv. Zmínit pak lze ještě obyčejný držák s lepivou 3M vrstvou, který si můžete nalepit třeba na stůl, do auta, anebo kamkoliv jinam. Nechybí pak ani Moment držák do mřížky v autě.

Dnes nejčtenější

.