Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aviary

Řadíte se mezi fanouška sociální sítě Twitter, kterou používáte prakticky každý den? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohla zaujmout aplikace Aviary. Jedná se totiž o praktického klienta pro zmiňovanou sociální síť, který vám nabídne prvotřídní uživatelské prostředí, perfektní rychlost, stabilitu a řadu dalších výhod.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Duckling Duck

Pokud pro komunikaci s vašimi přáteli, rodinnými příslušníky či kolegy používáte především nativní řešení iMessage a rádi byste vaše konverzace určitým způsobem okořenili, zbystřete. Aplikace Duckling Duck vám zpřístupní řadu parádních samolepek pro zmiňovaný program, na kterých je vyobrazené maličké kuřátko.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Table Score

Jestliže si s přáteli či rodinnou občas zahrajete nějakou tu hru a už nejednou jste se ocitli v situaci, kdy jste ztratili přehled o aktuálním skóre, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na aplikaci Table Score. Tento jednoduchý nástroj slouží pro zaznamenávání stavu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Alien Shooter 2 – Reloaded

Aplikace Alien Shooter 2 – Reloaded potěší především milovníky akčních her s RPG prvky. V tomto titulu se totiž postavíte armádě mimozemských nepřátel, kteří jsou připraveni vás v okamžiku zničit. Vaším úkolem proto bude, abyste si s nepřáteli patřičně poradili, vyčistili základnu a zamezili mimozemské invazi.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Epica 2 Pro – monster camera

S pomocí aplikace Epica 2 Pro – monster camera můžete zažít skutečně spoustu srandy. Tento nástroj vám totiž nabídne řadu nejrůznějších efektů, které následně můžete použít na vaše fotografie. Filtry samozřejmě slouží pro úpravu lidských obličejů, jež dokáží v okamžiku přetvořit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

ColorFull: Find Your Color

Jednoduchý nástroj ColorFull: Find Your Color slouží pouze pro jediné. S pomocí tohoto programu můžete totiž velmi rychle a jednoduše najít vhodnou barvu pro vaše nadcházející řešení, poznačit si její zápis, či ji kupříkladu sdílet s přáteli. Pokud by se vám navíc při výběru barvy vypnul telefon, aplikace dokáže obnovit vaši práci a při dalším zapnutím budete přesně tam, kde jste předtím skončili.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Actuflow

V dnešní době dokáže produktivitu o poznání snížit vliv chytrých telefonů a sociálních sítí. Napadlo vás někdy, že byste chtěli používat iPhone méně a dát si takový „digitální detox“? V takovém případě by vám mohla pomoci aplikace Actuflow, s jejíž pomocí se dokážete daleko lépe soustředit a naučíte se zbytečně zařízení nepoužívat. Jak program funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.