Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Be Focused Pro – Focus Timer

Jestliže hledáte nějaký vhodný software, který by dokázal zatočit s vaší prokrastinací a obecně tak zlepšit produktivitu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci Be Focused Pro – Focus Timer. Tento program totiž rozdělí vaši práci do různých intervalů prokládaných pauzami, díky čemuž nebudete mrhat časem. Bližší informace o aplikaci a jejím fungování si můžete přečíst v našem článku zde.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

EXIF Viewer by Fluntro

Každá fotografie obsahuje různá metadata zvaná EXIF, která informují například o použitém zařízení, poloze, kde došlo k vytvoření snímku, času a řadu dalších. Aplikace EXIF Viewer by Fluntro vám umožní si tato EXIF data procházet a případně i modifikovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Lootbox RPG

Hra Lootbox RPG představuje klasické RPG s retro grafikou, ve kterém budete postupně procházet různými žaláři, utkávat se s nepřáteli a postupně tak dojdete přímo do pekel. Vy jakožto syn mocného krále budete muset plnit různé úkoly a uchránit vaši říši před nepřáteli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Silversword

Přijdou vám záporáci jako Šmak z Hobita, Voldemort z Harryho Pottera či Bílí chodci z Her o trůny jako hrůzostrašní? Tak na ně rovnou zapomeňte. Tak na ty můžete rovnou zapomenout. Ti praví a hrůzostrašní nepřátelé na vás totiž čekají v RPG hře Silversword, kde na vás čeká řada úkolů a soubojů.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Silversword Zdroj: App Store

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete velice snadno a rychle proměnit váš iPhone či iPad proměnit v bezdrátové úložiště. Tento nástroj vám totiž umožní propojit zmiňované produkty s počítačem či Macem, díky čemuž si můžete prohlížet soubory, přetahovat je a rovnou s nimi pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Pocket Yoga Teacher

Jak již samotný název napovídá, aplikace Pocket Yoga Teacher vám dokáže posloužit jakožto osobní instruktor pro jógu. S pomocí tohoto nástroje se můžete v józe velice snadno procvičit. Konkrétně vás program seznámí s více než 350 polohami, vše vám do puntíku vysvětlí a pomůže se zmiňovaným cvičením.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Daily Stocks Pro (ms)

Zajímáte se o vývoj cen na akciovém trhu a rádi sledujete, jak se vyvíjí celková situace? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Daily Stocks Pro (ms). S pomocí tohoto nástroje si můžete v reálném čase prohlížet zmiňovaný vývoj cen, hlídat si své oblíbené společnosti a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.