Zavřít reklamu

Je to již několik týdnů nazpátek, co se konal poslední Apple Event. Na této jablečné konferenci jablečná společnost nejčastěji představuje nové iPhony, každopádně letos došlo k vybočení a my jsme se dočkali představení nových Apple Watch a iPadů. S příchodem nových jablečných hodinek jsme se dočkali také dvou nových řemínků z rodiny navlékacích. Tyto navlékací řemínky se oproti všem ostatním řeší tím, že nemají žádnou přezku, ani žádné zapínání. Na ruku je tedy musíte navléknout, což může některým uživatelům vyhovovat o mnoho více. V tomto případě tedy Apple musel přijít s velikostními variantami, jelikož každý z nás má jinak velkou ruku. Pojďme se společně v tomto článku podívat, jakým způsobem můžete svou velikost řemínku zjistit.

Prohlédněte si nové navlékací řemínky v galerii:

Chystáte se koupit nový navlékací řemínek? Zjistěte pomocí návodu vaši velikost

Apple u nových navlékacích řemínků nabízí hned devět různých velikostních variant, a to pro obě velikostní varianty samotných hodinek. Pokud tedy chcete zjistit, která z těchto devíti variant je určená přímo pro vás, tak pokračujte ve čtení:

  • Hned na začátek je nutné, abyste si stáhli speciální jablečný dokument s pomůckou, a to pomocí tohoto odkazu.
  • Jakmile dokument stáhnete, tak je klasickým způsobem vytiskněte. Tisk je nutné provést ve 100% velikosti, nijak dokument neupravujte.
  • Po vytištění si připravte platební kartu či občanku a přiložte ji do rámečku v levém dolním rohu. Pokud velikost koresponduje, tak máte dokument vytisknutý správně. Jestliže jsou velikosti odlišné, tak jste dokument vytiskli špatně.
  • Nyní je nutné, abyste z vytisknutého dokumentu vystřihnuli zmíněnou pomůcku.
  • Po vystřižení si pomůcku omotejte okolo zápěstí tam, kde klasicky nosíte vaše hodinky.
  • Je nutné, aby pomůcka dobře přilehla k zápěstí, takže ji lehce utáhněte.
  • Nakonec už si jen poznamenejte číslo, na které ukazuje šipka z většího konce pomůcky – tohle je velikost vašeho navlékacího řemínku.
  • Pokud šipka ukazuje na čáru mezi dvěma velikostmi, tak byste zpravidla vždy měli zvolit tu menší.
velikost řemínku apple watch
Zdroj: Apple

Změření správné velikosti je opravdu důležité. Nebojte se tedy oslovit kamaráda nebo člena rodiny, aby vám s podržením pomůcky pomohl. Jestliže vám nikdo pomoci nemůže, můžete si větší konec pomůcky k zápěstí přilepit lepící páskou. V úvodním odstavci jsem zmínil, že jsme se dočkali představení celkově dvou nových navlékacích řemínků. První z nich se jmenuje jednoduše navlékací řemínek a je vyrobený z měkké a pružné silikonové gumy. Druhý řemínek má poté název pletený navlékací řemínek – ten je vyroben z recyklované příze, která je propletená silikonovými vlákny. Ani jeden z těchto řemínků tedy nedisponuje žádným zapínáním ani přezkou.

Dnes nejčtenější

.