Zavřít reklamu

Poslední dny jsou doslova plné nejrůznějších spekulací ohledně představení nových Apple produktů. Těch má totiž dle dostupných informací na letošní podzim Apple přichystáno skutečně spoustu, kvůli čemuž by neměl se zahájením jejich odhalení příliš vyčkávat, ale raději jej dávkovat postupně, aby o něm bylo slyšet celý podzim. První dávku novinek pak má Apple vypustit už dnes, tvrdí to alespoň leaker Jon Prosser.

Leaker v uplynulých dnech několikrát prohlásil, že se v úterý 8. září dočkáme odhalení prvních chystaných Apple produktů pro letošní podzim – konkrétně Apple Watch Series 6 a iPadů Air 4. Ačkoliv s nim například velmi uznávaný novinář Mark Gurman z Bloombergu nesouhlasí (tvrdí totiž, že se dnes rozešlou pozvánky na Keynote pro iPhony), Prosser si stále trvá na svém a tvrdí, že jeho zdroje pocházející přímo z Applu mu stále potvrzují dnešek jakožto den, kdy novinky dorazí. Přesně takové potvrzení od něj dorazilo i před pár hodinami s tím, že si zdroje stále trvají na svém. Apple je tedy dle všeho skutečně přesvědčen novinky odhalit. 

Jak již bylo zmíněno výše, na dnešek by měly být připraveny “jen” dva produkty – konkrétně Apple Watch Series 6 a iPad Air 4. Spekuluje se sice i o příchodu Apple Watch SE – tedy upgradované varianty Apple Watch Series 3 -, avšak ta si svou premiéru už dnes zřejmě nakonec neodbude. Tak či onak, podle Prossera je vydání tiskové zprávy, skrze kterou Apple novinky představí, naplánované na 15:00 našeho času. Nezbývá než doufat, že se jeho předpovědi vyplní a odpoledne si budeme moci novinky dopodrobna prohlédnout. 

Dnes nejčtenější

.