Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

LEDot – Realistic Portable LED

Aplikace LEDot – Realistic Portable LED dokáže v okamžiku přeměnit váš iPhone či iPad do podoby hodinového displeje. Jedná se tak o perfektní způsob například pro komunikaci s přáteli v hlučném prostředí jako bary či koncerty. Na večírku tak můžete dát DJovi vědět o tom, že byste rádi pustili určitou skladbu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Power Password Manager

Jak již samotný název napovídá, aplikace Power Password Manager funguje jako váš osobní správce hesel. V rámci této aplikace si můžete ukládat vaše jednotlivá hesla a přihlašovací údaje, které jsou následně uloženy v zabezpečené formě a dostanete se k nim pouze po zadání kódu či úspěšné biometrické autentizaci. Všechna hesla jsou navíc synchronizována skrze váš iCloud účet.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Daily Med Pill Reminder Alarm

Berete denně hned několik léků a už jste se někdy setkali se situací, kdy jste na některé z nich zapomněli, případně jste si nebyli jistí, zdali máte užito? S tímto vám dokáže pomoci aplikace Daily Med Pill Reminder Alarm, která vás bude na léky upozorňovat. Výhodou je, že si v rámci aplikace také zapíšete, zdali jste je skutečně užili.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

AirDisk Pro

Stažením aplikace AirDisk Pro získáte parádní nástroj, který vám umožní propojit váš iPhone, iPad či iPod touch s počítačem nebo Macem. Následně si tak můžete například přímo na telefonu procházet soubory a dokumenty, jež máte uložené na vašem PC. Program si zároveň poradí i s otevřením těchto souborů.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

True Horror

Považujete se za fanouška hororových her? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na titul True Horror. V této hře se vaše postava probudí z noční můry, zvedne se z postele a všimne si malého chlapce v rohu místnosti. Jakmile ale mrkne, chlapec je pryč. Zvládnete čelit této neznámé hrozbě a přežít?

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Magic Launcher Pro

S pomocí aplikace Magic Launcher Pro si značně usnadníte ovládání vašeho zařízení. Tento program vám totiž zpřístupní praktický widget, do kterého si můžete dát různé aplikace či operace. Díky tomu můžete zapnout danou aplikaci, někomu zavolat či napsat zprávu a řadu dalších přímo z ovládacího panelu prostřednictvím widgetu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

HIIT Timer – Interval Workout

Jestliže plánujete shodit nějaký ten kilogram navíc a zredukovat tak svou váhu, tak by se vám mohla hodit aplikace HIIT Timer – Interval Workout. Program slouží pro takzvané HIIT kardio a usnadní vám celé plánování tréninku. Aplikace primárně slouží jako počítadlo jednotlivých sérií a pauz.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.