Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Screenshot FX – Rounded Shapes

Snímky obrazovky v systému macOS skrze stejnojmennou utilitu, která nabízí spoustu možností. Napadlo vás ale někdy, že byste chtěli kupříkladu kulatý screenshot, nebo zkrátka jiný tvar než obdélník? V takovém případě vám dokáže pomoci aplikace Screenshot FX – Rounded Shapes, kde si tvar můžete vybrat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

SnipNotes – Clever Notebook

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace SnipNotes – Clever Notebook doslova získáte chytrý sešit, který můžete použít pro psaní těch nejrůznějších poznámek. Výhodou je, že ke všem záznamům můžete přistupovat přímo z horního menu baru. Co vše nástroj nabízí si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Eventide: Slavic Fable

Pokud se považujete za fanouška logických her s okouzlujícím příběhem, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Eventide: Slavic Fable. Zmiňovaný příběh je inspirován slovanskou mytologií a čeká tak na vás řada nejrůznějších záhad a tajemství, které budete muset odhalit a vyřešit.

  • Původní cena: 179 Kč (99 Kč)

Tacoma

Ve hře Tacoma se podíváte do vzdálené budoucnosti. Konkrétně se tedy zhostíte role člena posádky vesmírného plavidla, který se probudil v roce 2088. Vaší misí je, abyste objevovali a prozkoumávali každodenní život posádky, hledali různé indicie a hlavně zjistili, komu můžete a nemůžete věřit. Čelíte totiž sofistikovanému pozorovacímu systému, který dokáže zachytit každý moment.

  • Původní cena: 499 Kč (229 Kč)

RuniX

Jestliže naopak hledáte nějakou nenáročnou hru pro oddechnutí, RuniX je tady přímo pro vás. Vaším úkolem se totiž stane, abyste hledali a následně k sobě skládali jednotlivé herní desky, které se musí pyšnit stejným designem. Samozřejmě se při hraní neobejdete bez logického myšlení, čímž se můžete zároveň procvičit.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Waterlogue Pro

S pomocí aplikace Waterlogue Pro můžete v okamžiku proměnit vaše fotografie do podoby uměleckého díla. Tento nástroj totiž za použití propracovaných algoritmů dokáže ze snímku udělat vodomalbu a dokonale ji tak vylepšit. Jednoduše vám postačí zvolit požadovanou fotku a o zbytek se postará program za vás.

  • Původní cena: 749 Kč (499 Kč)

Firewatch

Řadíte se mezi milovníky her, které nabízí skutečně bohatý, emotivní a napínavý příběh? V takovém případě vám můžeme doporučit titul Firewatch. V této hře se zhostíte role muže jménem Henry, který položil kariéru na hřebík a rozhodl se pro práci požární hlídky v přírodě. Problémem ale je, že jste v tom úplně sami a jediná živá a smýšlející bytost se nachází na druhé straně vaší vysílačky. Jednou vás ale něco tajuplného vytáhne z vašeho pracoviště a vy se tak ocitnete v lese, kde na vás čeká divoké a neznámé prostředí. Zvládnete se postavit vašim strachům a všem nástrahám?

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.