Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

DiskKeeper Advanced Cleaner

Jablečné laptopy se v základní konfiguraci bohužel nepyšní zrovna velkým úložištěm a může se vám snadno stát, že jej něčím zaplníte. Velký podíl na tom mohou vést zbytečné či dočasné soubory, které vám jen překážejí. S těmi se dokáže vypořádat aplikace DiskKeeper Advanced Cleaner. Ta nejprve proskenuje disk a následně dokáže odstranit přebytečné soubory.

  • Původní cena: 229 Kč (99 Kč)

Diagrams

Diagramy jsou odjakživa důležitou součástí našich životů a dokáží nám perfektně pomoci s vizualizací různých problémů či projektů. S pomocí aplikace Diagrams se můžete ponořit do jejich tvorby. Tento nástroj vám nabízí řadu cenných nástrojů a celkově usnadňuje samotnou tvorbu.

  • Původní cena: 679 Kč (499 Kč)

Emojise

Zakoupením aplikace Emojise získáte perfektní nástroj, který funguje vám poskytne rychlý přístup k různým emotikonám. Obrovskou výhodou je, že mezi takzvanými emojis můžete vyhledávat za pomoci klíčových slov a samozřejmě nechybí podpora klávesových zkratek či Touch Baru.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Chequebook

Správa osobních financí dá mnohdy pořádně zabrat a rozhodně není na škodu mít po ruce nějakého pomocníčka. Tím může být i aplikace Chequebook, která prakticky funguje jako šeková knížka. V rámci tohoto programu si také můžete zapisovat například vaše výdaje a mít tak všechny platby pod kontrolou.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Bumpr

Používáte při práci na vašem jablečném počítači hned několik prohlížečů? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by se vám mohla hodit aplikace Bumpr. Jakmile je tento nástroj aktivní, tak se vás zeptá při každém klepnutí na odkaz, v jakém prohlížeči si jej přejete otevřít. Program navíc spolupracuje i s emailovými klienty.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

RightFont – font manager

Aplikace RightFont – font manager cílí především na grafiky a designéry, pro které je naprosto klíčové vybrat co možná nejvhodnější písmo. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete v rychlosti projít všechna dostupná písma a případně je v okamžiku integrovat do programů jako Photoshop, InDesign, Illustrator či Sketch.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Police Stories

Jestliže se považujete za milovníka strategických a taktických her, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Police Stories. V této hře budete hrát za policejní tým, který čelí těm nejrůznějších kriminálníkům. Budete si muset poradit s nepřáteli, zachraňovat rukojmí a případně i zneškodňovat bomby. Klíčem k úspěchu je samozřejmě správná taktika. Hru si můžete užít buďto v režimu pro jednoho hráče, nebo spolu s přáteli můžete vyzkoušet perfektní kooperaci.

  • Původní cena: 14,99 € (7,49 €)

Dnes nejčtenější

.